Powered by www.kultunaut.dk
I samarbejde med www.kultunaut.dk

Arrangementer   You are here

   Nytårskoncert

   Dato: Søn. d. 14. januar 2018
   Pris: (Entré: 150)
   Tid: kl. 14
   Lokation: Dåstrup Forsamlingshus, Byvejen 15, Dåstrup, Viby Sjælland
   Arrangeret af: Viby Musikforening.
   Årets orkester er Køge Byorkester. For 10. år i træk arrangerer Viby Musikforening den traditionsrige nytårskoncert i Dåstrup Forsamlingshus.
   Søndag den 14. januar er der endnu engang lagt op til en festlig Nytårskoncert når Køge Byorkester besøger Dåstrup Forsamlingshus.Som altid vil det gamle forsamlingshus være pyntet op i fineste nytårsskrud med flag, serpentiner, guirlander og hvad der i øvrigt hører sig til. Køge Byorkester blev grundlagt i 1999 som en fortsættelse af Køge musikskole og det er da også herfra de fleste medlemmer bliver rekrutteret. Repertoiret spænder bredt lige fra marchmusik, film- og moderne musik over til den klassiske underholdningsgenre så der er lagt op til et varieret og spændende program. Nytårskoncerten den 14. januar starter kl. 14:00 og stedet er
   Dåstrup Forsamlingshus Byvejen 15, Viby Sjælland.
   Inkluderet i billetprisen på kr. 150,- er velkomstdrink, kaffe/te samt den legendariske nytårskage. Billetter skal bestilles hos Musikforeningens formand, Erik Larsen, tlf. 7178 4130 eller via mail vibymusikforening@gmail.com. Sidste frist for tilmelding er 10. januar 2018.

   GOD JUL og GODT NYTÅR

   Venlig hilsen
   Viby Musikforening
   Erik Larsen