Powered by www.kultunaut.dk
I samarbejde med www.kultunaut.dk

Arrangementer   You are here

   Folkeklubben + Gasoline

   Dato: Lør. d. 25. august 2018
   Pris: (Entré: Standard 150 kr) Køb/bestil billet
   Tid: kl. 20
   Lokation: KulturCosmos, Søndergade 13, Viby Sjælland
   Først går Folkeklubben på scenen med en 75 min. koncert. Derefter overtager det festlige pigeband Gasoline scenen. Dørene åbner kl. 19.00. Forsalg: 150 kr. // Døren 170 kr. (ved mindre, der er udsolgt).
   FOLKEKLUBBEN udsendte d. 26. august 2016 deres tredje album "Slå flint!" - en plade, der fuldender en trilogi, som startede med Nye Tider i 2013 og Danmarksfilm i 2014. Inspireret af den ikoniske tennishelt Torben Ulrich og hans frisættende filosofi om at gå efter det perfekte slag i stedet for at tænke på sejr eller nederlag, er Folkeklubben gået efter at lave dén frigjorte og legende plade, som kun erfaringen fra efterhånden 600 koncerter rundt i landet giver. Førstesinglen "Overlæge Jacobsen" har været 30 år undervejs, mens de fleste sange på albummet er skrevet og ind- spillet under en heftig turnéaktivitet, der har spændt vidt; fra sognegårde, kroer og musikforeninger over rockklubber, spillesteder og festivaller. Det er rendyrket folk, store (p)opsange samt hårdtslående rock'n'roll, bundet sammen af dét tekstunivers, der umiskendeligt er Folkeklubbens.

   GASOLINE - Kvinder der spiller Gasolin!
   I vil blive overraskede over, hvor høj oktan de brænder af. Så spænd rock-hjelmen, for der bliver virkelig trykket til den - de leverer den fede fest.

   Der er tale om en aftenkoncert ved Viby Høstfest. Koncerten er et samarbejde mellem KulturCosmos og Ramsø Musikhus