Powered by www.kultunaut.dk
I samarbejde med www.kultunaut.dk

Arrangementer   You are here

   Løvejagten på Roskilde Museum (7-12 år)

   Dato: Tor. d. 12. juli 2018
   Pris: (Gratis for børn. 50 kr for voksne (entré til museet))
   Tid: kl. 10-14
   Lokation: Roskilde Museum, Sankt Ols Stræde 3, Roskilde
   Har du rolige hænder? God dømmekraft? Hurtige reaktioner - og præcision? Så skulle du tage på løvejagt på Roskilde Museum i din sommerferie!
   "Løvejagten" er navnet på en af de allerførste film, der blev lavet i Danmark. Den er lavet for mere end 100 år siden - i 1907. Den handler om to mænd, der er på løvejagt i Afrikas jungle. De ser en masse vilde dyr - og ved at følge løvernes spor finder de dem til sidst. Det sjove ved den historie er, at den slet ikke er optaget i Afrika. Den er optaget på en lillebitte ø ude i Roskilde Fjord!

   Denne sommer kan du komme på løvejagt på Roskilde Museum. Vi tager dig og din familie med på en spændende safari gennem filmen og dens historie. Det er en tur, der kræver præcision, hurtige reaktioner, god dømmekraft og rolige hænder - præcis som det gjorde for dem, der tog på løvejagt for 100 år siden. Og hvem ved - måske møder du ægte løver undervejs? Vi sørger for, at du har den helt rigtige safariudrustning med dig på turen. Undervejs vil der være masser af sjove, lærerige og kreative oplevelser for hele familien