Powered by www.kultunaut.dk
I samarbejde med www.kultunaut.dk

Arrangementer   You are here

   Roskilde Jazz Days 2018

   Dato: Tor. d. 14. til søn. d. 17. juni 2018
   Pris: (Fri entré)
   Tid: kl. 17
   Lokation: Roskilde Havn, Havnevej, Roskilde
   Arrangeret af: Roskilde Jazz Days.
   DANMARKS HYGGELIGSTE JAZZFESTIVAL! Hjerteligt velkommen til 4 fantastiske jazz- & bluesdage på Roskilde Havn. I år har vi valgt at åbne jazzfesten allerede torsdag 14. juni kl. 17 for at tilgodese de mange motorister, der besøger havnen om torsdagen.
   I skal opleve 13 fantastiske koncerter, og vi lover, at der er noget for enhver smag og ethvert øre: Rock, folk, pop, blues, funk, jive, vokaljazz og feinschmecker-jazz. Vi har også i år entreret med en forhenværende grandprix-vinder: Jacob Svei- strup. Men frygt ej; han synger ikke grandprix her. Han er nemlig "sprunget ud" som en ægte soulmand, og på Jazz Days vil han levere et brag af en soulkoncert. Og et genhør med skønne Mike Andersen og Kjell Gustavsson Rhythm' & Blues Orchestra, som mange har efterspurgt. Og Daimi kommer med Louisiana Jazz- band.

   VM i fodbold

   Danmark spiller mod Peru lørdag 16. juni kl. 18, og kampen vises direkte på TV2. Derfor opstiller vi en storskærm i jazzteltet, så vores publikum både kan høre jazz, drikke fadbamser OG se fodboldkamp! Vi påregner at få besked om dette medio maj.

   Der er fri entré i teltet takket vores sponsorer, så der er absolut ingen grund til at blive hjemme i sofaen, når man kan få så mange musikoplevelser ganske gratis!