Powered by www.kultunaut.dk
I samarbejde med www.kultunaut.dk

Arrangementer   You are here

   Mission: Impossible Fallout

   Dato: Fre. d. 10. august 2018
   Pris: Køb/bestil billet
   Tid: kl. 11.30, 14.45, 18 & 21.15
   Lokation: Kino Roskilde, Ro's Torv, Københavnsvej 33, Roskilde
   Fortidens spøgelser kommer tilbage for at plage Ethan Hunt, lederen af Impossible Mission Force - den ultra-hemmelige del af CIA, hvis eksistens ingen vil kendes ved.
   Det hele starter som en jagt på en af Hunts gamle modstandere, som er kommet i besiddelse af en ladning plutonium, men det viser sig hurtigt at være en fælde. Hunt bliver nødt til at spille spillet til ende og følge instruktioner for, at det ikke skal gå ud over de mennesker, der betyder mest i hans liv. Med hjælp fra sine IMF-kammerater Luther og Benji, samt allierede som MI6-agenten Ilsa Faust og CIA-agenten August Walker må han forsøge at gøre tingene gode igen for ikke at sætte millioner af liv på spil. Men hvem kan Ethan i sidste ende stole på ... og hvem har afsløret sandheden om hans kone Julia som - angiveligt - blev slået ihjel for mange år siden?

   Tom Cruise tager for sjette gang rollen som Ethan Hunt på sig i "Mission: Impossible - Fallout" med alt, hvad det indebærer af intriger og - ikke mindst - halsbrækkende stunts for den garvede actionskuespiller. Under forberedelserne lærte Cruise at føre helikopter, at springe i faldskærm fra 7 kilometers højde, rappelle ned fra en 40 meter høj bygning og lade sig falde 12 meter fra en helikopter i 600 meters højde over en gletscher i New Zealand. Christopher McQuarrie har instrueret Tom Cruise gennem disse udfordringer med hjælp fra bl.a. Ving Rhames, Simon Pegg, Henry Cavill, Alec Baldwin og Michelle Monaghan.

   Kilde: UIP