Powered by www.kultunaut.dk
I samarbejde med www.kultunaut.dk

Arrangementer   You are here

   Koldblodigt mord i kold krig (0. 6. klasse)

   Dato: Mandag den 14. til fredag den 18. oktober 2019
   Pris: (Entré: 50 kr for voksne, 0 - 17 år gratis)
   Tid: Alle dage kl. 10-14
   Lokation: Roskilde Museum, Sankt Ols Stræde 3, Roskilde
   Kan du løse årets mordgåde på Roskilde Museum? Find luppen frem og kom til politiets undsætning i denne spændende og dramatiske mordgåde der foregår midt under den kolde krig - hvor krigen lå lige om hjørnet!
   Årets mordgåde kræver list, fornuft og gode lytteevner...
   vi befinder os midt i Den kolde krig, hvor kampen mellem stormagterne buldrer under overfladen. Der bliver spioneret og lusket i krogene, imens alle står på tåspidserne. Spionagegrupper arbejder hårdt på at fange nogle af de lumske hemmeligheder, der dagligt flyver under radaren. Der er blevet begået et mord i Roskilde-området, men på grund af alt hemmelighedskræmmeriet er det næsten umuligt at få opklaret - der er brug for hjælp udefra. Find luppen frem og kom til politiets undsætning i denne spændende og dramatiske mordgåde!

   Ved indgangen tager chef for efterforskningen imod, som udleverer rapporter og orienterer om sagen. Herefter går selve opklaringsarbejdet i gang. Hver familie laver sit eget opklaringsarbejde og her er samarbejde og holdånd helt afgørende. Det gælder nemlig om at holde øjne og ører åbne efter spor i sagen overalt, hvor man går! Undervejs er der mulighed for at møde nogle af de mistænkte og snakke med dem.

   Arrangementet er for hele familien, men henvender sig primært til børn i alderen 7-14 år og deres voksne.