Praktisk information

Tir. d. 15. august 2017 , kl. 18.
Havnen, Åhavevej
149

Jazzaften med Esben Just Trio

Esben Just Trio er kendt for deres hyggelige og stemningsfyldte jazzmusik, som fylder Hjejleteltet onsdag til Regatta. Vi serverer buffet fra kl. 18.00, hvorefter Esben Just Trio indtager scenen og med en masse lækker jazz.

Esben Just Trio er kendt for deres hyggelige og stemningsfyldte jazzmusik, som både steg mod Silkeborgs sommerhimmel til Riverboat Jazzfestival i juni og gør det igen til Regatta i august.

Ildfest Regatta er Silkeborgs absolut største byfest, som finder sted fra tirsdag til lørdag i uge 33 hvert tredje år. Her er Hjejleteltet selvfølgelig klar med det fedeste telt på den bedste placering og det vildeste musikprogram.

Onsdag aften den 16/8 2017 inviterer vi til en rigtig jazzaften med buffet og koncert med ESBEN JUST TRIO i Hjejleteltet på havnen i Silkeborg. Her er du tæt på både vandet, Store Scene og fyrværkeriet.

Vi begynder med at servere buffet fra kl. 18.00, hvorefter Esben Just Trio indtager scenen og fylder teltet med en masse lækker jazz. Gennem hele aftenen er baren åben, hvor du kan forsyne dig med både øl, vin, drinks, chips og meget mere.

Få en forsmag på koncerten her

Vi glæder os helt vildt til for alvor at skyde festugen i gang med en god aften med Esben Just Trio

[57]
[57]
[16384]
[16384]
[57]
[57]
[57]
[57]