Praktisk information

Tor. d. 15. februar 2018 , kl. 19.
Arena Midt, Hasselvej 15
foredrag 195 kr, stjerneskud og foredrag 295 kr, caféburger og foredrag 295 kr

Rathsack - Råt for usødet !

Thomas Rathsack afliver myten om jægersoldaten, som den perfekte supermand, der knuser al modgang med en stålnæve og valser uskadt igennem tilværelsen. En jægersoldat er ikke immun over for nederlag og nedture - og Thomas er ingen undtagelse.

Tilværelsen kan være tung og besværlig, og de fleste af os møder mange bump på livets vej. Du oplever nedture, modgang og skuffelser, som enten knækker dig, svækker dig eller gør dig stærkere.

Thomas Rathsack afliver i dette nye foredrag myten om jægersoldaten som den perfekte supermand, der knuser al modgang med en stålnæve og valser uskadt igennem tilværelsen. En jægersoldat er ikke immun over for nederlag og nedture - og Thomas er ingen undtagelse.

I foredraget fortæller han på vanlig direkte og ærlig vis både om sine private og professionelle op- og nedture - og ikke mindst hvordan han undgik den destruktive selvmedlidenhed men i stedet rejste sig og fortsatte med at kæmpe trods modgang.

Foredraget er helt nyt og har premiere landet over i starten af 2018. Til den tid kan vi også følge Thomas på TV2 i Sæson 2 af "Korpset", hvor han i egenskab af chefinstruktør RAT udvælger de aspiranter, der er gjort af det rette stof.

Så er du nysgerrig efter vide mere om, hvordan livets flaskehalse og kriser også kan håndteres, ser vi frem til at dele en aften med dig.

Thomas medbringer sine bøger, som signeres på stedet, hvis du køber dem på dagen eller sammen med billetterne. Der er ingen pause men masser af tid.

Thomas går ikke hjem før alle spørgsmål er besvaret, og inden foredraget, er der mulighed for at købe forplejning.

Du kan købe billet til foredraget incl. middag, som du selv vælger. MIddagen består enten af en caféburger med tilbehør eller stjerneskud og serveres fra kl. 17:30-19.00

Deltager du ikke til middagen er der adgang til foredraget fra kl. 18:30

[57]
[57]
[16384]
[16384]
[57]
[57]
[57]
[57]