Praktisk information

Tir. d. 13. marts 2018 , kl. 18.
Kulturhuset Silkeborg , Hostrupsgade 14
Ukendt

Vegansk livsstil - om at leve uden kød

KOFFI handler denne gang om VEGANISME: Hvad er det, og hvorfor vælger nogle at leve vegansk? Steen og Stine lever begge vegansk, men har valgt livsstilen af vidt forskellige årsager. Kom og hør dem fortælle om deres rejse fra kødspisere til planteædere.

Hvad er veganisme, og hvorfor vælger nogle at leve vegansk - altså uden at spise eller bruge produkter, der stammer fra dyr?
Det kan man blive klogere på tirsdag 13. marts, når Kulturhuset Silkeborg byder indenfor til en gang gratis KOFFI.
Oplægget har tidligere været programsat, men måtte dengang desværre aflyses pga. sygdom - nu prøver vi igen!
KOFFI - Kulturhusets OplysningsForbund for Fortælling og Inspiration - er et gratis og ganske nyt tiltag, og denne gang er der besøg af to lokale oplægsholdere, der begge lever vegansk, men som har valgt livsstilen af vidt forskellige årsager.
Steen Hoffmann, der til daglig arbejder som pædagog, begyndte at interessere sig for, hvordan en plantebaseret livsstil gavner helbredet, og hvordan det dyreproducerende landbrug påvirker miljøet.
Stine Welling har som tidligere landmandselev med egne ord taget afstand fra, hvordan dyrene betragtes som produkter frem for individer i en industri, hvor al etik er forsvundet. Hun arbejder som lærer og er i Kulturhuset ikke mindst kendt for sine spændende veganske retter til fællesspisning om onsdagen.
Arrangementet er åbent for alle.

FAKTA:
KOFFI er Kulturhusets forum for oplæg, debat og foredrag - og det, der ligner.
Med (u)jævne mellemrum kan man - ganske gratis - opleve spændende mennesker vise eller fortælle om noget, lige netop de har større erfaring med end de fleste.
Nogle ved fx noget om at være skovaktivist, blaffer, ordblind eller autist, andre kan fortælle om at være flygtet/indvandret til Danmark - eller om at bo i et rødt kollektiv, spille på lut eller tage på jordomrejse.

Næste KOFFI-arrangement er allerede planlagt: Onsdag 21. marts kl. 19: "Syg ungdom - når psykisk sygdom tager magten" v. Thea B. Agergaard

[57]
[57]
[16384]
[16384]
[57]
[57]
[57]
[57]