Det sker

Fandt 1 resultat

  • Fre. 10. aug. til man. 10. sep. 2018, man 10-14. fre 13-17.30. lør 10-14. Forgængelighedens skønhed - Det Døde Hav er ved at forsvinde.
    Se aktivistfotografen Noam Bedeins smukke billeder af de salt- og sten-landskaber, der kommer til syne i Det Døde Hav på grund af faldende vandstand.

    Det Døde Havs vandstand falder en meter til halvanden hvert år. Denne bekymrende udvikling afslører hidtil uset skønhed, som aktivist-fotografen Noam Bedein har dokumenteret - uge for uge i et par år. Han har for nyligt etableret en NGO, "The Dead Sea Revival Project" (DSRP) hvis mission er at skabe interesse for Dødehavet og den region, havet er en del af, med to formål. - Fremme arbejdet med at hele vandsystemerne. - Fremme interesse for regionen og udvikle kvalitetsturisme forankret i økologi og i regionens kulturhistorie. DSRP har en helt særlig tilgang til undervisning og aktivisme, baseret på anvendelse af multi-media oplevelser til at inspirere nysgerrighed, eventyrlyst, og engagement.

    Noam rejser vidt omkring i verden med billeder og videoer (inklusiv 360-grad "virtual reality") til udstillinger og offentlige præsentationer. Information om DSRP - og om de andre dele af Noams 2018-Danmarks-turne, 14.-19. august, vil lægge frem i galleriet. Der vil også være information om den nye danske afdeling af Norges pro-Israel organisation "Med Israel for fred" (MIFF), som har arrangeret udstillingen - og hvis leder, Dina Grossman, vil være med til ferniseringen. Fernisering - med muligheder for at lege med "Virtual Reality": Fredag den 10. august, kl. 16.-18.