Det sker

Fandt 1 resultat

 • Fre. 17. til søn. 19. jan. 2020, kl. 15. Gå hjertets vej - Nytårs kursus - Yoga & Meditation.
  Tag hjertet med på råd På vores nytårsyoga retreat er der lagt op til nye dybder af selvforståelse og nærvær. Gennem hjerteyoga og hjertemeditationer tager vi på en rejse indad og går hjertets vej (erfaring ikke nødvendig).

  Tag hjertet med på råd
  På vores nytårsyoga retreat er der lagt op til nye dybder af selvforståelse og nærvær. Gennem hjerteyoga og hjertemeditationer tager vi på en rejse indad og går hjertets vej (erfaring ikke nødvendig).

  Mærk hjertet
  Gennem hjerteyoga, hjertemeditation og øvelser udvider vi vores kendskab og viden om hjertets dybere kvaliteter. Vi øger vores evne til at hvile i hjertet og dermed hvile i vores indre dybere bevidsthed og visdom. Denne evne har også stor betydning i mødet med livets udfordringer og kriser.

  Bliv blød i hjertet
  Vi skal også forkæle og blødgøre hjertet med dejlige varme bade. Du kan glæde dig til to aftener med sauna og måske et dyp direkte i vinterfjorden. Desuden skal vi i elverbad og romerbad lørdag aften.

  Weekenden er således til dig, der ønsker en hjertevarm yoga- og wellness-weekend med dig selv i fokus samt muligheder for selvforkælelse og ny selvforståelse