Det sker

Fandt 1 resultat

 • Fre. 9. okt. 2020, kl. 20. Jagten på Elias.
  Elias Ehlers drager i efteråret 2020 på sin fjerde solo tour, som har fået titlen, Jagten på Elias.

  Showet bliver det mest personlige show Elias har lavet til dato det siger ikke så lidt, for Elias er netop kendt for sin helt særlige evne til at gøre det alvorlige i hans eget liv sjovt relevant for andre undervejs endevende sig selv hudløst ærligt dele ud af egne oplevelser skæve tanker.

  På sin sidste solo tour FAR dykkede Elias ned i alle de tanker mærkelig situationer, der opstår når man er Elias Ehlers bliver far i Jagten på Elias går han et skridt videre forsøger at få hoved hale på hans egen kamp for at finde ud af, hvem han egentlig er alle de veje vildveje den jagt har ført ham ud på gennem et langt liv. For sagen er den, at han har tabt sig selv et sted undervejs: "Når jeg tænker på min barndom kan jeg mærke hvem jeg er, men i processen fra barn, til ung, til voksen har jeg mistet gnisten, følelsen af at være mig selv. I stedet er jeg endt som et forsøg på en person, der håber han er god nok. Derfor er jeg begyndt at jagte Elias, for at finde ham få ham hjem", siger Elias om showet.

  Det lyder alt sammen meget alvorligt det er det sådan set så, men når det er Elias Ehlers der er vært, er der så garanti for en virkelig sjov aften med stand up fra øverste hylde vanvittige historier fra en person, der har en udsøgt evne til at ende i absurde situationer.

  Jagten på Elias kommer efter planen landet rundt i oktober november 2020