Det sker

Fandt 1 resultat

 • Lør. 28. nov. 2020, kl. 20. TILLØKKE OTTO - En hyldest til en baggårdspuma.
  Arrangementet flyttes til den 28. november, pga. Covid-19. Billetter til den 28. marts kan bruges til denne dato. Refundering af billetter skal ske gennem Ticketmaster inden den 8. april.

  Nykøbing Teater kan ikke være behælpelig med refundering, grundet lukning.

  Arr: DET GODE SELSKAB

  OBS: disse billetter er uden spisning. Billetter med spisning kan KUN købes gennem Klub Folketidende.

  Teater på tlf. 54 73 18 00 / 54 73 18 08

  Kom med, når den populære skuespiller sanger Jesper Lohmann hylder maskinarbejderen fra Stenbroen, Københavnsmester i boksning Danmarks første rock'n'roll- popidol - nemlig selveste Otto Brandenburg.
  Det bliver en nostalgisk aften, hvor Jesper Lohmann tegner et swingende portræt af en af Danmarks største entertainere - som Otto selv ville sige det: "Hvis ikke det swinger, ja så kan det sgu være lige meget!"

  En hyldest til en baggårdspuma
  I en lang karriere, der bød på op- nedture, mestrede Otto alle genrer. Musikalsk spændte han vidt: Fra pop rock til jazz visesang. Som skuespiller i alle de roller han gav liv på film, tv, teater i revy, efterlod han hver gang en autenticitet et umiskendeligt præg af "Otto" - som så gav ham kaldenavnet "Baggårdspumaen".
  Med forestillingen TILLØKKE OTTO dykker du sammen med Jesper Lohmann ned i musikken går på jagt i rollerne, han gav liv. Her er I til koncert med Otto, så kan alt ske!
  Et kendt ansigt
  Den populære mangesidede skuespiller sanger Jesper Lohmann glæder sig til at byde på dette musikalske portræt. De seneste 10 - 15 år har han foruden sit virke på tv, film teater manifesteret sig som sanger medvirket i en række musicals såsom Det' Bare Mænd, Evita, Hairspray senest Midt Om Natten.
  I 2008 spillede han Otto Brandenburg i forestillingen "Åh den vej til Mandalay - historien om Four Jacks", det er blevet til flere af slagsen om Four Jacks siden da, senest "No More Jacks - Mod Nye Tider".

  Velkommen!
  Scenen er sat. Ottos hårdtprøvede orkester står klar på scenen, publikum er klar i salen. Men hvor er Otto? Har han endnu en gang taget fejl af både tid sted? Orkesteret går tøvende i gang ... Og så ... der står han pludselig med sit drengede smil: "Godaften - godt at se jer! "
  Velkommen til en swingende aften i selskab med baggårdspumaen over dem alle - Otto Brandenburg!

  Producent: NørregadeTeatret
  Medvirkende: Jesper Lohmann

  Mathias Grove Hansen
  (piano/kapelmester)
  Andreas Hatholt (bas)
  Morten Sidenius (trommer)
  Instruktør: Susanne Breuning
  Idé manuskript: Jesper Lohmann

  Foto: Torkel Dyrting Lena Paaske