Det sker

Fandt 1 resultat

 • Fre. 3. jul. 2020, kl. 19-22. Artist Talk - Månedens Kunstner.
  Månedens kunstnere i juli er Karen Kjær Pedersen og Lisa Sofia Larsson.

  Karen Kjær Pedersen er en ny og spændende billedkunstner. Hun har blot udstillet to gange (Havnø Skibsværftsmuseum 2018 og Sommerfesten i Jyderup 2019) hvor hun modtog meget interesse og anerkendelse. Inspirationen er blandt andet hentet fra et liv med spiritualitet; fra den hollandske mester Lodewyck, Zen master Dolano, den karismatiske Osho, samt transcendental-meditatione ns Maharishi Mahesh Yogi. Karen skriver digte og har dannet par med forfatteren og digteren, Kenneth Krabat. Andre blivende inspirationskilder er kunstneren Stig Jansen (stigjansen.dk) - ( (elev af Olox) samt fotografen Per Andersen (modern collodion). Karen henter derfor inspiration fra vidt forskellige mennesker og felter i sit arbejde, hvilket giver hendes udtryk en særlig personlighed og egenart. Karen taler om "at glemme sig selv" i maleriet, som bør ende (eller starte) i en generøsitet til bevægelsen selv, måske som en dans. Karen er glad for tango og når hendes partner er arbejdet med maleriet handler det stadigvæk om repetition, tillid, balance og "farverne" - samt om bevægelsen imellem os selv og andre.
  Mere om Karens arbejde kan ses på: bit.ly/3hDm6p2

  Lisa Sofia Larsson er uddannet skulptør på det Fynske Kunst Akademi i 1999.
  Hun arbejder ofte med lette materialer som papir eller natur objekter der installeres
  Site specific i landskabet .
  Den kulturelle kontekst spiller en afgørende rolle i værkerne der forholder sig filosofisk og spirituelt til rum og vision. Som ekesempelvis i hendes værker " Open window ", " Reading Sea " og i " Invigorating Dream skarpe " en stof installation
  hun udstillede i Jyderup i samarbejde med Karen Kjær Pedersen.
  Lisa Sofia Larsson har gennem flere år arbejdet med værket Cosmic Garden, der har har planeten Jorden, dens tilstand og vores vision for fremtiden som omdrejnings punkt.
  Hun er blandt andet inspireret af Japaneren Massaro Emoto, der forsker i Healing af vand og celle biologen Bruce Lipton, forfatter til: Intelligente Celler.
  Den røde tråd er nysgerrigt at stille spørgsmål til virkelighedden og eksperimenterende samble, spørgsmål, former, svar og materialer ind i en ny helhed.
  Lisa Sofia Larsson er en del af kunstner gruppen: The Mermaids
  Mere om hendes arbejde kan ses på: www.Cosmic-Garden.dk