Det sker

Fandt 1 resultat

 • Fre. 21. jan. 2022, kl. 15. Indre visdom - nytårs retreat.
  Styrk din indre visdom På vores nytårsyoga retreat på Villa Fjordhøj er der lagt op til nye dybder af indsigter og ro. Gennem Kundalini og Yin yoga, meditation og workshop går vi dybt og dykker ind i vores egen visdom (erfaring ikke nødvendig).

  Styrk din indre visdom

  På vores nytårsyoga retreat på Villa Fjordhøj er der lagt op til nye dybder af indsigter og ro. Gennem Kundalini og Yin yoga, meditation og workshop går vi dybt og dykker ind i vores egen visdom (erfaring ikke nødvendig).

  Indre visdom

  Via Kundalini yoga og meditation vækker vi sjælen og styrker intuitionen, som også kan kaldes "sjælens nerve". Via Yin yoga nærer og forkæler vi krop og sjæl, og øver os på at finde ro, med det, der er. Tillid til din indre visdom har stor betydning i mødet med livets udfordringer og kan hjælpe dig til at hvile i og stole på dig selv.

  Forkæl krop og sjæl

  Vi skal også forkæle og blødgøre kroppen med dejlige varme bade. Du kan glæde dig til to aftener med sauna og måske et dyp direkte i vinterfjorden. Desuden kan du komme i elverbad lørdag aften.

  Og vi bliver forkælet med den lækreste mad, tilberedt af friske, lokale økologiske råvarer.

  Weekenden er således til dig, der ønsker en yoga- og wellness-weekend for både dig og din sjæl. Du sætter din krop og sjæl i centrum og får rum til selvforkælelse og ny selvforståelse, som du kan tage med dig ind i 2021.

  Underviser

  Helene Lisekilde

  Læs mere om os: www.indrero-odense.dk/ og www.indrero-ONLINE.dk/

  Se mere om tilbud og kursus på: Yoga weekend NYTÅR Villa Fjordhøj.

  OBS: det er en populær weekend - tilmelding i god tid anbefales