Det sker

Fandt 1 resultat

 • Man. 21. sep. 2020, kl. 18.30-21.30. Slip af med stress og smerter.
  Underviser: Ole Larsen. Vil du vide, hvorfor nogle får stress og andre ikke? Vil du forstå, hvordan smerter i hoved og krop opstår?. På dette foredrag lærer du at fjerne årsagerne, og dermed kan du slippe af med plagerne.

  Du vil lære, hvordan akupressur som selvbehandling kan fjerne 8 ud af 10 hovedpiner. Du vil se hvordan smerter forskellige steder i kroppen kan forsvinde på få minutter.
  Du vil lære at fjerne stressen ved at tænke på en særlig måde samtidig med, at du stimulerer hjernens akupunkturpunkter. Stress- og smerteeksperten Ole Larsen fortæller og demonstrerer med kinesiologi hvordan
  Du vil lære at slå "katastrofehjernen Amygdala" fra og "tænkehjernen" i pandelapperne til. Du får praktiske teknikker til at håndtere stress og bekymringer i din hverdag. Det skaber en god søvn, bedre fordøjelse og optimisme.
  Ole Larsen er forfatter til bestsellerbogen "Slut med hovedpine, rygsmerter og andre plager", og han har uddannet de fleste af landets stresskonsulenter. Hans bog kan købes i forbindelse med foredraget.

  Foredragsholder: Ole Larsen
  Hold: 26054