Det sker

Fandt 1 resultat

 • Søn. 18. okt. 2020, kl. 10. Cirkusland m. HipSomHap.
  Cirkusland i Slagelse i efterårsferien fra den 10. 18. oktober 2020, kl. 10-17. Vores gæsters tryghed ligger os meget på sinde. Derfor følger Cirkusland naturligvis sundhedsmyndighedernes anbefalinger i forbindelse med COVID-19.

  Cirkusland er familiehygge, nærvær trylleri. Lad børnene brænde krudtet af i legelandet, prøv de helt nye tivoli-forlystelser, hils på dyrene, se cirkus meget mere.

  Bubber en ny gæstestjerne hver dag
  Oplev det nye show 'Bubber & Vennerne' hver dag kl. 16 i efterårsferien. I showet får Bubber hver dag besøg af en ny gæst, som inviterer alle i Cirkusland til familiekoncert. I løbet af efterårsferien kan du synge med Sigurd Barrett, Mek Pek, HipSomHap, Silja fra Ramasjang, Mika Tobias, Kalles World Tour, MGP-stjerner hele Danmarks Vera.

  Nye aktiviteter i Cirkusland i efterårsferien
  Aldrig før har Cirkusland haft så mange forlystelser shows. Prøv de nye karruseller, spring på trampolinerne se det imponerende trylleshow - der bliver noget at tale om bagefter!

  Hele dagen har så I mulighed for at gå på opdagelse i Cirkusland komme tæt på de dejlige dyr i staldene ved dyretræningen. Besøg cirkusmuseet der oser af nostalgi deltag i dagens skattejagt, hvor I kan vinde præmier.

  Alle aktiviteter shows er gratis, når entréen til Cirkusland er betalt. Det er ydermere muligt at købe mad drikke i Cirkuslands bistro, der byder på en ny 'Dagens Ret' hver dag.

  Cirkusland har åbent hver dag i efterårsferien fra kl. 10-17 i perioden 10. - 18. oktober. Husk udendørstøj da de store forlystelser er udendørs.

  Cirkusland - Årslevvej 6 - 4200 Slagelse. Telefon : 20281899