Det sker

Fandt 1 resultat

 • Tir. 20. okt. 2020, kl. 16-18. Arbejdsgruppemøde Om 'den Gode Modtagelse Af Sårbare Og Manglende Rummelighed'.
  Synes du også, at alle skal have mulighed for at være en del af et fællesskab? - og vil du være til at få det til at ske?

  Synes du også, at alle skal have mulighed for at være en del af et fællesskab? - og vil du være til at få det til at ske?

  I januar invitererede vi i Frivilligcenter Slagelse både foreninger, fællesskaber, embedsmænd, borgere, politikere mv. ind til et kick-off møde i fællesskabets tegn, hvor vi blandt andet kiggede på, hvad der egentlig står i vejen for at alle kan blive en del af et fællesskab.
  I foråret havde vi planlagt en række arbejdsgruppemøder som vi grundet Covid-19 måtte flytte. Nu er vi klar til at genoptage dem - herunder også dette møde.

  En af de ting som vi fandt frem til var, at tidligere dårlige erfaringer kan sætte en stopper for inklusion og/eller deltagelse. Det er vigtigt at sikre
  en god modtagelse. Hvis en potentiel frivillig eller deltager ikke
  føler sig godt taget imod, kommer de højst sandsynligt ikke tilbage.

  Dårlige erfaringer kan omvendt potentielt også afholde nogle foreninger og fællesskaber fra at turde tage imod nye frivillige/deltagere, som er anderledes end dem selv.

  Det store spørgsmål er så: Hvad kan vi gøre ved det?

  Vi holder derfor et arbejdsgruppemøde, hvor vi I fællesskab kan dykke ned i, hvordan man tager imod frivillige/deltagere, som har en sårbarhed.

  Mødet er åbent for alle interesserede