Fritid og kulturFritid og kultur

Aktivitetskalender

  • Alle genrer
  • Nulstil

Fritid I Solrød 2017

Lør. d. 26. august 2017, kl. 10-14.
Solrød Center Solrød Center 70-80, Solrød Strand
Arrangør: Kultur og Fritid
Foreninger og institutioner i Solrød Kommune inviteres hermed til at deltage i årets fritidsudstilling. Lørdag den 26. august 2017 fra kl. 10.00 - 14.00 i Solrød Center Foreninger og institutioner i Solrød Kommune inviteres hermed til at deltage i årets Fritid i Solrød 2017.Lørdag den 26. august 2017 fra kl. 10.00 - 14.00 i Solrød Center


Det er ved at være sommer, og tid til at tilmelde sig Fritid i Solrød. Vi håber, at alle får en festlig dag i Solrød Center med mulighed for at vise kommunens borgere det alsidige udbud af fritidsaktiviteter, som foreningerne byder på.

Som ny aktivitetet i år vil vi byde velkommen til konkurrencen: Har Solrød talent?

Solrød Center står for talentkonkurrencen med en 1. præmie på et gavekort på 10.000 kr. til Solrød Center. Læs mere om konkurrencen på http://www.solrodcenter.dk/harsolrodtalent/

Talent findes der masser af i Solrød-foreningerne, så måske er der nogle af jer, der stiller op og samtidig har udstilling i en af boderne.

Som sædvanligt har foreningerne mulighed for at få stillet en bod - incl. 1 bord og 2 stole - gratis til rådighed.

Sidste år løb udstillingen fra springvandet ved Rådhuset til Aktivitets- og Frivilligcentret. Det var en succes, så i år vil vi igen forsøge at lade udstillingen løbe fra Rådhus til Aktivitets- og Friviliighedescenteret.

Ved fordeling af foreningerne vil vi i år tage hensyn til foreningens placering sidste år, samt om foreningen tilbyder aktiviteter og/eller underholdning.Vi kan ikke garantere, at alle får sine plads-ønsker opfyldt.

På dagen vil der være gode muligheder for at lave aktiviteter mellem boderne, og på pladserne ved springvandet, den runde scene og ved Aktivitets- og Frivilligcentret. Vi håber at så mange som muligt byder ind med underholdning og aktiviteter. Tilmelding senest den 1. juni 2017.

Tilmelding til en bod er bindende. Bliver en forening væk på udstillingsdagen, fremsendes efterfølgende opkrævning på 500 kr.

Vi glæder os til at se jer
Kultur & Fritid
Luk
Siden er sidst ændret: 18-03-2015 Til top