Fritid og kulturFritid og kultur

Aktivitetskalender

  • Alle genrer
  • Nulstil
Pris: (Entré: 0.00 kr) Køb/bestil billet
Solrød Bibliotek Solrød Center 4, Solrød Strand
Arrangør: Kultur og Fritid
I forbindelse med Hanne Julies udstilling af sine smukke akvareller på Solrød Bibliotek fortæller hun om sine billeder og de teknikker hun anvender. I forbindelse med Hanne Julies udstilling af sine smukke akvareller på Solrød Bibliotek fortæller hun om sine billeder og de teknikker hun anvender.

Kan du selv lide at male eller er du bare interesseret i kunst kan du få en lærerig og spændende aften.

Hanne Julie har en lang og meget bred tilgang til det at male. Således blev hun allerede som 18-årig introduceret til akvarelmaling af kunstmaleren Kristian Begtorp på et aftenskolekursus.

"Siden har hun søgt inspiration og endnu mere viden om akvarelmediet hos andre kendte internationale og nordiske akvarelmalere såsom Alvaro Castagnet, Anders Wallin, Lars Eje Larsson, Anna Törnquist og Lars Holm. Hanne Julie synes, det er vigtigt at blive ved med at arbejde med sig selv, udforske muligheder og begrænsninger i den valgte udtryksform, som i dette tilfælde i høj grad har været akvarellen.

I mere end 25 år har Hanne Julie været medlem af Nordisk Akvarelselskab / NAS, og sidder nu i bestyrelsen som repræsentant for Danmark
Luk
Siden er sidst ændret: 18-03-2015 Til top