Fritid og kulturFritid og kultur

Aktivitetskalender

  • Alle genrer
  • Nulstil

Fritid I Solrød 2018

Lør. d. 25. august 2018, kl. 10-14.
Pris: (Entré: 0.00 kr) Køb/bestil billet
Solrød Center Solrød Center 70-80, Solrød Strand
Arrangør: Kultur og Fritid
Foreninger og institutioner i Solrød Kommune inviteres hermed til at deltage i årets fritidsudstilling. Lørdag den 25. august 2018 fra kl. 10.00 - 14.00 i Solrød Center. Foreninger og institutioner i Solrød Kommune inviteres hermed til at deltage i årets Fritid i Solrød 2018.Lørdag den 25. august 2018 fra kl. 10.00 - 14.00 i Solrød Center


Det er ikke længe til sommer, og det er dermed blevet tid til at tilmelde sig Fritid i Solrød.

Vi håber, at alle får en festlig dag i Solrød Center med mulighed for at vise kommunens borgere det alsidige udbud af fritidsaktiviteter, som foreningerne byder på.

Som sædvanligt har foreningerne mulighed for at få stillet en bod - incl. 1 bord og 2 stole - gratis til rådighed.

Udstillingen løber fra Rådhuset til Aktivitets- og Friviliighedescenteret, og ved tilmeldingen kan foreningen ønske en placering. Vi kan ikke garantere, at alle får sine plads-ønsker opfyldt.

På dagen vil der være gode muligheder for at lave aktiviteter mellem boderne, og på pladserne ved springvandet, den runde scene og ved Aktivitets- og Frivilligcentret.

Vi håber, at så mange som muligt byder ind med aktiviteter, underholdning, opvisning eller konkurrencer. Husk at angive tidspunktet ved tilmeldingen, så de forskellige aktiviteter kan synliggøres i programmet for dagen.

Vi glæder os til at se jer.
Kultur & Fritid

Tilmelding senest den 22. maj 2018.

Tilmelding til en bod er bindende. Bliver en forening væk på udstillingsdagen, fremsendes efterfølgende opkrævning på 500 kr.
Luk
Siden er sidst ændret: 05-03-2018 Til top