Kultur og FritidKultur og Fritid

Aktivitetskalender

  • Alle genrer
  • Nulstil

Skab god kontakt til andre mennesker

Søndag den 15. september 2019, kl. 11-13.30.
Pris: (Entré: 225 kr) Klik her for at tilmelde dig
Dantes Restaurant Pizzeria Solrød Center 8, Solrød Strand
Arrangør: AOF Solrød
Underviser: Michélle Bellaiche. Brunch med foredrag. ALLE kan lære at skabe god kontakt til andre mennesker, og det handler hverken om alder, køn, udseende eller position. Det handler udelukkende om at have modet og redskaberne til at gøre det. Michèle Bellaiche har som studievært mere end 20 års erfaring i at tale med andre mennesker på en naturlig måde. Hun har interviewet flere tusinde forskellige mennesker lige fra de største stjerner til den helt almindelig dansker.

Hvad end du ønsker bedre kontakt til dine kolleger, dine kunder, din chef, dine medarbejdere, dine venner eller måske en ny partner, vil du med dette humoristiske og ærlige foredrag lære, hvordan man enkelt og naturligt får god kontakt med andre mennesker og dermed bliver bedre til at kommunikere med sine omgivelser.

Prisen er inkl. Dantes Restaurants brunch med kaffe, te og juice. Brunch med foredrag. ALLE kan lære at skabe god kontakt til andre mennesker, og det handler hverken om alder, køn, udseende eller position . Det handler udelukkende om at have modet og redskaberne til at gøre det. Michèle Bellaiche har som studievært mere end 20 års erfaring i at tale med andre mennesker på en naturlig måde. Hun har interviewet flere tusinde forskellige mennesker lige fra de største stjerner til den helt almindelig dansker. Prisen er inkl. Dantes Restaurants brunch med kaffe, te og juice.
Hold: 192052
Luk
Siden er sidst ændret: 05-03-2018 Til top