Kultur og FritidKultur og Fritid

Aktivitetskalender

  • Alle genrer
  • Nulstil
Pris: (Entré: 100 kr.)
Solrød Aktivitets- og Frivilligcenter Solrød Center 85, Solrød Strand
Arrangør: Solrød Cykling
Chris Anker er gæst hos Solrød Cykling Vi har gjort et scoop og fået Chris Anker til at holde foredrag om hans karriere både nu og som cykelrytter. Cykelrytter og ekspert på TV2 5 x Tour de France, 4 x Vuelta a España, 3 x Giro d'Italia og 2 x OL. "Oksen fra Hammel"
som Chris Anker Sørensen kærligt kaldes i folkemunde er en af de mest succesrigere danske cykelryttere de senere år. Han har deltaget i alle de største cykelløb og gentagne gange charmeret danskerne med kække og skarpe udtalelser både som cykelrytter og nu som ekspertkommentator på TV2 Sport. Han er bl.a. kendt for at have 27 kræfter tilbage, at være en af de bedste i feltet til at tisse og er desuden formentlig den eneste i verden, der har kørt fra en travhest - vel at mærke på en travbane!

Karrieren
Hans karriere har bragt ham fra barndomsklubben Hammel Cykle Klub over Team CSC eller Tinkoff-Saxo, som det endte med at hedde, til Riwal Platform Cycling Team, hvor Chris Anker sluttede sin karriere. Han har bl.a. vundet en etape i Giro d'Italia ligesom han blev Danmarksmester i 2015. Nu underholder han danskerne med sine sproglige blomster, dybe indsigt og ikke mindst underholdende anekdoter på henholdsvis TV, i den anmelderroster bog "Brødre på landevejen" og ikke mindst som foredragsholder.

Cykelrytter og ekspert på TV2 Sport
5 x Tour de France, 4 x Vuelta a España, 3 x Giro d'Italia og 2 x Olympiske lege

Billetkøb
Køb billet hos VeloConcept, Silovej 32A, 2690 Karlstrup. Åbent mandag/onsdag og fredag fra 12-18. Billetsalget starter 8. april

Spørgsmål i forbindelse med arrangementet kan sendes til Pauli Bøttker på pb@pauliboettker.dk
Luk
Siden er sidst ændret: 05-03-2018 Til top