Kultur og FritidKultur og Fritid

Aktivitetskalender

  • Alle genrer
  • Nulstil

Bliv Klogere På Dit Barns Sproglige Udvikling

Onsdag den 5. februar 2020, kl. 17-18.30.
Solrød Bibliotek og Kulturhus Solrød Center 4, Solrød Strand
Arrangør: Kultur og Fritid
Du får nyttig viden om dit barns sproglige udvikling og praktiske tips til, hvordan du som forælder kan støtte udviklingen bedst muligt i hverdagen. I er de vigtigste mennesker i jeres barns liv, og det gælder også den sproglige udvikling. Du får nyttig viden om dit barns sproglige udvikling og praktiske tips til, hvordan du som forælder kan støtte udviklingen bedst muligt i hverdagen. I er de vigtigste mennesker i jeres barns liv, og det gælder også den sproglige udvikling. Børns tidlige sproglige udvikling og ikke mindst deres ordforråd har betydning for deres sociale relationer og skolegang.
Tale-hørekonsulent Bianca Holders vil fortælle om børns sproglige udvikling, og Væksthuspædagog Anita Andersen vil komme med konkrete forslag til aktiviteter, der styrker forskellige sider af sproget.
Bianca vil også komme ind på, hvor man kan hente hjælp, hvis man er bekymret for sit barns sproglige udvikling. At læse sammen stimulerer både fantasien og ordforrådet og giver børnene mulighed for at sanse sprogets finurligheder. Børnebibliotekar Christine Kofoed vil derfor slutte af med at fortælle om de bedste bøger til dialogisk læsning og andre dejlige historier til oplæsning. Der vil være god tid til spørgsmål undervejs
Luk
Siden er sidst ændret: 05-03-2018 Til top