Kultur og FritidKultur og Fritid

Aktivitetskalender

  • Alle genrer
  • Nulstil
Solrød Kommune Solrød Rådhus, Solrød Center 1, Solrød Strand
Arrangør: ErhvervsCentret
Kom til opstartsmøde for iværksættere tirsdag den 20. oktober 2020, kl. 16.30 - 20.30 i kantinen på Solrød Rådhus. Kom til opstartsmøde for iværksættere tirsdag den 20. oktober 2020, kl. 16.30 - 20.30 i kantinen på Solrød Rådhus.

På mødet får du konkrete råd og værdifuld inspiration til opstartsfasen samt viden om, hvor der er gratis hjælp at få. Du møder en rådgivere med specialistviden inden for jura, skat, moms, økonomi, salg og markedsføring m.m., som vil give dig viden og gode råd til opstartsfasen, forretningsudviklin- gen og belyse faldgruber i iværksætteriets tidlige faser.

Program

16.30 Velkommen til nye iværksættere i Greve Kommune og Solrød Borgmester Niels Hörup byder velkommen, hvorefter vi vil tage en kort præsentationsrunde. Så forbered gerne en kort præsentation af din forretningsidé

16.45 Findes der en checkliste til, hvordan man starter en virksomhed?
Hvad vil det egentlig sige, at være iværksætter? Hvad kræver det, at have egen virksomhed? Og hvordan kommer man egentlig i gang? Carsten Leth Hansen fra Erhvervshus Sjælland vil komme rundt om nogle af de mange - og vigtige - overvejelser, du som ny virksomhedsejer skal tage stilling til i opstartsfasen.

17.15 Sæt turbo på din forretningsudvikling - Iværksætteri i praksis
Til efteråret har du mulighed for at deltage på kurset Iværksetteri i praksis, der hjælper dig med at komme godt fra start med din forretningsidé. Else Kähler fra Zealand fortæller mere om kursets opbygning, og hvordan det kan hjælpe dig videre med din forretningsidé.

17.30 En iværksætters historie


18.15 Pause, netværk og forfriskning

18.45 Få styr på det juridiske - uden sved på panden
Virksomhedsformer, registrering til SKAT, GDPR. Man kan få helt sved på panden bare ved tanken om de mange juridiske forhold, man som iværksætter skal holde styr på. Advokat Line Gubbertsen guider dig gennem nogle af de vigtigste emner og besvarer dine spørgsmål, så du kommer godt i gang med din virksomhedsopstart.

19.15 Bogføring, skat og moms når du starter op
Hvad skal man egentlig vide om det der revision? Altså udover, at det er vigtigt at have styr på? I løbet af aftenen bliver du klogere på de mange krav, der er til registrering, bogføring, fakturering og regnskaber, og får samtidig gode råd til, hvordan bl.a. bogføringssystemer kan gøre din hverdag lettere.

20.30 Tak for i dag
Luk
Siden er sidst ændret: 05-03-2018 Til top