Skovtårnet ved Camp Adventur

Fredag den 11. oktober 2019, kl. 08.30-16.
Pris: (Pris: 750 kr) Klik her for at tilmelde dig
AOF Amager Saltværksvej 68, 1., Kastrup
Underviser: Lisa Elsbøll. Fantastisk udsigt fra 45 meters højde. Turens pris er inkl. bus, entré til tårnet, frokost og turansvarlig - drikkevarer betales særskilt. Skovtårnet ved Camp Adventure er en oplevelse i særklasse med et helt særligt og majestætisk syn ud over Sydsjælland. Med sine 45 meters højde og en platform placeret 135 meter over havets overflade er Skovtårnet det højest tilgængelige punkt på hele Sjælland. Fra toppen kan man se 25 km ud over det sydsjællandske landskab og kigger man nordpå i klart vejr, kan man faktisk se helt til Øresundsbroen, Turning Torso i Malmø samt dele af den københavnske skyline.
For arkitekturinteresserede er Tårnet uden tvivl et "must-see". Den unikke konstruktion er tegnet af EFFEKT Arkitekter og har allerede inden åbningen vundet flere internationale priser, bl.a. en førsteplads ved ICONIC Award 2017 - Visionary Architecture samt Finale World Architecture Festival 2017. Opbygningen er en såkaldt hyperboloid form, som består af lange vertikale stålrør, som ikke er bøjede, men i stedet er roteret 120° for at opnå Tårnets kurvede timeglasform.
Vi kører i bus fra Hovedstadsområdet ned til Skovtårnet ved Haslev. Her bliver vi sat af ved P-pladsen og går igennem klatreparken ned til Skovtårnet. Her går vi af en 650 m. snoet rampe op i 45 meters højde til platformen, hvorfra vi kan se over hele Sydsjælland og lidt til. Når vi er kommet ned igen fra tårnet og tilbage i bussen, kører vi over til Café Højden ved Rønnede og spiser en velfortjent frokost. Efter frokosten går turen tilbage til Hovedstaden.

Denne tur er ikke for dårligt gående og folk med højdeskræk
Husk vandresko, fornuftigt tøj og en flaske med vand til turen.
Kontakt AOF hvis der er særlige hensyn i forbindelse med maden.

Hold: 1911254 Mødested: Flintholm Station, Vanløse

Vælg periode

Vælg genre

×

Cookie info