Events i Varde

Filter:
ALLE
Musik
Teater
Udstilling
Motion
Sportsturneringer
Børn
Diverse
Dato: Fre. d. 9. november 2018, kl. 19.30.
Pris: Gratis billetter
Tid: kl. 19.30
Sted: Varde Bibliotek

Senior Shadows

Nu har du chancen for at opleve bandet Senior Shadows spille rockmusik, som man gjorde i 60'erne. Fredag den 9/11 spiller bandet op til bal i Varde Biblioteks Salon. Et godt gammeldags bal med koncert og dans er en del af forløbet "Genklang- Vardes Musikliv i 50'erne-80'erne". Men der er altså også mulighed for at indløse billet, selvom man ikke deltager i hele forløbet.

Senior Shadows er et rigtigt Vardeband dannet af garvede musikere fra dengang rockmusikken var på sit højeste. Blandt medlemmerne er Bent Arildsen, der i sin tid var trommeslager i bandet Merchants, guitarist John Møller Andersen, der har spillet til skoleballer i bands med navne som The Cantrips og The Baskervillers, på bas Gunnar Nielsen, der hele livet har haft travlt med musik og revy og stadig spiller musik hver eneste dag, og endelig Kurt Pedersen, bandets benjamin på 65, der var med i Vardebandet The Revolution og i dag i Senior Shadows spiller rytmeguitar og synger.

Målet med arrangementet er en sjov og hyggelig aften, hvor musikken og oplevelsen måske vil vække minder om ungdommens baller. DGI Sydvest vil være tilstede og hjælpe med at genopfriske dansetrinene fra dengang. Biblioteket byder på en forfriskning og snacks.

Fakta
"Genklang - Vardes musikliv i 1950érne- 80'erne" er et Hold Hjernen Frisk projekt, der er støttet af Nordea-fonden og afvikles i samarbejde med DGI, Center for sund aldring på Københavns Universitet, Slots- og kulturstyrelsen, samt DGI Sydvest, Center for Sundhedsfremme i Varde Kommune, Musik & Billedskolen Varde og Varde Lokalhistoriske Arkiv