Events i Varde

Filter:
ALLE
Musik
Teater
Udstilling
Motion
Sportsturneringer
Børn
Diverse
Dato: Torsdag den 2. juli 2020, kl. 19.
Pris: Entré: 125 kr
Tid: kl. 19
Sted: Tambours have

Torsdagskoncert

Kom til torsdagskoncert i orangeriet. Denne koncert med Kirstine Bonde og guitarist Lasse Helvig bliver et miks af egne sange blandet med klassikere fra et bredt repertoire. Der er desuden mulighed for at købe en picnickurv til at nyde inden koncerten. En fantastisk stemme i sommeraftenen

Årets første torsdagskoncert i de smukke rammer i orangeriet bliver med den klassisk uddannede Kirstine Bonde - en mangefacetteret sangerinde, der spænder over en lang række genrer. Som operauddannet kan hun træde ind på scenen og leverer de klassiske arier, men hendes virkelige force er netop mangfoldigheden.

Koncerten med Kirstine Bonde og guitarist Lasse Helvig bliver et miks af egne sange blandet med klassikere fra et bredt repertoire.

Der vil være eksempler fra hendes album der blev sendt på gaden i 2018. Et album med covernumre fra toppen af hitlisten med blandt andet Guns n Roses. Men også egne og nyskrevne numre, blandt andet sangen Esbjerg, der handler om barndomsbyen, og hvordan den konstante vestenvind bliver en tryghedsskabende faktor.

Numrene bindes smukt sammen af Kirstines fortællinger om sangene og sætter tilhørerne i den rette stemning