Tysk version

Det sker i dag

Se din personlige huskeliste her

Indtast nyt arrangement

 

 

 

ARRANGEMENTER, KONCERTER, UDSTILLINGER, GUIDEDE TURE

... find det hele i Fanøs kalender.

Fanø - fra Sønderho i syd til Nordby i nord - er rigt på begivenheder og guidede ture, hvor natur og historie ofte indgår som en del af en inspirerende scenografi.

Få oplevelser og sanseindtryk overalt, fra de fantastiske scenerier langs Vestkysten til de historiske bymiljøer i Nordby og Sønderho.

I kalenderen finder du forslag til en række arrangementer og ture inden for musik, kultur, kunsthåndværk, natur, idræts- og handelsbegivenheder, som er et besøg værd, hvis de passer ind i din ferie på Fanø.

Aktuelle Veranstaltungen in Südwestjütland

   
Wählen Sie einen Zeitraum in dem Sie Veranstaltungen suchen wollen.
Sie können Ihre Suche mit einem oder mehreren Kriterien eingrenzen, oder im Suchfeld direkt nach bestimmten Veranstaltungen suchen..
Wo:
Von:
Bis:
Kriterien (bitte ankreuzen):
Konzerte Ausstellungen Kinder
Festivals und Veranstaltungen Sport Filme
Kirchen & klassisch Natur Sonstiges
Suche nach Veranstaltungen:

Hanne Ernst og Martin Lichtmann udstiller i juli måned

   
Hanne Ernst og Martin Lichtmann udstiller i juli måned.
Samstag 4. Juli 2020 bis Freitag 31. Juli 2020 , 14. 

Galleriet har fødselsdag og det bliver fejret samtidig med at vi åbner nye udstillinger. Hanne Ernst udstiller malerier og Martin Lichtmann skulpturer. Galleriets faste kunstnere viser også nye værker.
Dyr og blomster har en særlig plads i Hanne Ernst billeder. Motiverne bliver tegnet op på en abstrakt baggrund og Hanne arbejder med et stærkt farve valg.

Martin Lichtmanns formsprog omfatter bevægelsesøjeblikke. Fortidsfund fra tidligere kulturer, gerne fundet i kystregionen er den store kilde til inspiration

Fanø Strandgalleri Rindby, Kirkevejen 39, Fanø

(Eintritt frei)

 
Eine Veranstaltung zum Notizblock hinzufügen oder davon entfernen Kommentieren Sie die Veranstaltung Finden Sie den Ort auf der Karte
 Vorherige Seite  Nächste Seite