ARRANGEMENTER, KONCERTER, UDSTILLINGER, GUIDEDE TURE

... find det hele i Sydvestjyllands kalender.

Vadehavsområdet - fra Tønder i syd til Nymindegab i nord - er rigt på begivenheder og guidede ture, hvor natur og historie ofte indgår som en del af en inspirerende scenografi.

Få oplevelser og sanseindtryk overalt, fra Nordens ældste by, 1300 år gamle Ribe, til scenerier langs Vestkysten.

I kalenderen finder du forslag til en række arrangementer og ture inden for musik, kultur, natur, kunsthåndværk, idræts- og handelsbegivenheder, som er et besøg værd, hvis de passer ind i din ferie i Sydvestjylland.

F.eks. er alle områdets store byer fulde af spændende juleoplevelser hele december måned.

Kommende arrangementer i Sydvestjylland

   
Vælg en periode hvor du ønsker at se arrangementer.
Du kan afgrænse søgningen på én eller flere genrer, eller søge fritekst efter bestemte arrangementer.
Hvor:
Fra:
Til:
Genrer (sæt kryds):
Koncerter Udstillinger Børn
Festival og events Sport Film
Kirker & klassisk Natur Diverse
Søg efter arrangementer:

Baest

   
Baest.
Torsdag den 27. februar 2020 , kl. 20. 

Torsdag 27. februar kl. 20.00. BAEST. Aarhusianerne fra BAEST har på rekordtid etableret sig som et af landets mest lovende death metal-bands.
Med to Gaffa-priser, dokumentarserien "Den Satans Familie" på DR3 (optaget på deres Europa turné med Decapitated) og massiv pressedækning i ryggen har BAEST fået hul igennem. De har spillet Europa tyndt med bands som Abbath, Hatebreed, Dying Fetus, Decapitated og bl.a. optrådt på festivalerne Summer Breeze, Tuska Rock, Ruhrpott Metal Meeting, Roskilde og COPENHELL. Bandet har opnået alt dette ved at knokle benhårdt i dødsmetallens navn. De trækker masser af publikummer til deres energiske og dragende koncerter med nogle af de vildeste sceneoptrædener, der fås her til lands. Nu er tiden kommet til andet kapitel af en rejse, som startede for blot fire år siden i 2015. Baests nye album "Venenum" er indspillet i Finland Studiet i Aarhus, mens mix og master er blevet til i Hop House Studio. Albummet viser bandets stærke inspiration fra den den svenske death metal-scene - men denne gang med en mere alsidig tilgang. Eksempelvis har bandet skævet til den tidlige Floridalyd, som bl.a. Morbid Angel og Death er kendt for, samt grooves fra britiske Bolt Thrower. Alt i alt er der tale om en samling nakkebrækkende dødsbaskere! BAEST beskriver tilgangen til deres andet album således: "Venenum" er en forlængelse af debuten "Dance Macabre", hvor lytteren trækkes igennem vores eget personlige helvede. Konceptuelt opbygget omkring Dantes "Den guddommelige komedie!"". "Hver sang beskriver en cirkel i helvede, og har alle en forskellig idé bag sig. Vi holder især meget af sangen "As Above So Below", der er en hyldest til Death-frontmanden Chuck Shuldiner og forbinder hans melodiske stil med rå vrede. Et andet højdepunkt er første skæring fra albummet "Gula", der viser en tungere side af BAEST. Vi endte med en rå perle, der blander melodi og groove med kaos. Rosinen I pølseenden er bonusnummeret "No Guts, No Glory", som er et Bolt Thrower-cover, der udgives som digitalt bonustrack. Vi optog det i 2017, og på utallige opfordringer har vi nu besluttet os for at udgive det. Bolt Thrower er enestående konceptuelt og skiller sig ud med den kompromisløst tunge og fængende sangskrivning. Det er vores hyldest til de største!". Med "Venenum" viser BAEST, at de er blevet stærkere, mere erfarne og endnu mere dedikerede til dødsmetallen - blot et år efter deres debut. Nu bliver det spændende! "Venenum" udkommer den 13. september på Century Media Records i hele verden. Bandet vil desuden spille Europa tyndt sammen med Aborted og Entombed A.D. i efteråret, mens 2020 vil tage bandet endnu længere ud i verden!

Tobakken, Gasværksgade 2, Esbjerg

(Entré: 180 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet

 
Tilføj/fjern arrangementet til din huskeseddel Skriv en kommentar til arrangementet Find stedet på kortet
 Forrige side  Næste side