ARRANGEMENTER, KONCERTER, UDSTILLINGER, GUIDEDE TURE

... find det hele i Sydvestjyllands kalender.

Vadehavsområdet - fra Tønder i syd til Nymindegab i nord - er rigt på begivenheder og guidede ture, hvor natur og historie ofte indgår som en del af en inspirerende scenografi.

Få oplevelser og sanseindtryk overalt, fra Nordens ældste by, 1300 år gamle Ribe, til scenerier langs Vestkysten.

I kalenderen finder du forslag til en række arrangementer og ture inden for musik, kultur, natur, kunsthåndværk, idræts- og handelsbegivenheder, som er et besøg værd, hvis de passer ind i din ferie i Sydvestjylland.

F.eks. er alle områdets store byer fulde af spændende juleoplevelser hele december måned.

Kommende arrangementer i Sydvestjylland

   
Vælg en periode hvor du ønsker at se arrangementer.
Du kan afgrænse søgningen på én eller flere genrer, eller søge fritekst efter bestemte arrangementer.
Hvor:
Fra:
Til:
Genrer (sæt kryds):
Koncerter Udstillinger Børn
Festival og events Sport Film
Kirker & klassisk Natur Diverse
Søg efter arrangementer:

Emilia Bergmark: Landskaber

   
Lørdag den 7. til søndag den 29. september 2019 , Ons til fre kl. 13-17, lør og søn kl. 10-15. 

I 2018 blev Poul Erik Bech Fondens Kunstpris for første gang uddelt til en afgangselev på Det Kongelige Danske Kunstakademi. Prismodtageren blev den svenske kunstner Emilia Bergmark, der i september måned udstiller i Kunsthal vARTe.
Emilia Bergmark har lavet en ny installation specifikt til udstillingen i Kunsthal vARTe.

Under sit ophold ønsker kunstneren bl.a. at sætte fokus på, hvordan vi ser på naturens værdi, i en tid hvor målbarhed fremhæves og foretrækkes. Er en skov bare en reserve af træ? Er et kirsebærtræ andet værd end sin clickbait-appel på sociale medier? Er et smukt, åbent landskab mere værd end dets potentielle udbytte i kornproduktion? Er et hav mere end en attraktiv udsigt på boligmarkedet?

Udstillingen LANDSKABER tager form som en sammensat installation, hvor interiørselementer og afbildninger af landskaber går i dialog. Udstillingen undersøger, hvordan naturen er afbilledet i vores samtid i en tid og i et land, hvor stort set ingen dele af naturen er uberørte. Langt de fleste landskaber er gennemsyrede, udtænkte eller på en eller anden måde tilrettelagt af menneskelige logikker og produktionsapparater.

Udstillingen er blevet til med støtte fra Statens Kunstfond, Grosserer L.F. Foghts Fond og Poul Erik Bech Fonden.

FINISSAGE OG ARTIST TALT SØNDAG D. 22. SEPTEMBER KL. 14

Emilia Bergmark (f. 1986) er uddannet fra det Kongelige Danske Kunstakademi, hvor hun tog sin afgang i 2018, samt fra Gerrit Rietveld Akademi i Holland og det eksperimenterende uddannelse initiativ School of the Damned i London.
Emilia Bergmark arbejder formelt med installation og lydkunst, og hendes idéverden er karakteriseret ved dialog med omverdenen og mange værker bliver til gennem samarbejder.
Hun er p.t. aktuel med en soloudstilling på Kunsthal 44 Møn og som del af Grænselandsudstillingen i Aabenraa fra august.
Selvom hun kun lige har taget sin afgang fra akademiet, har Emilia Bergmark flere solo- og gruppeudstillinger fra bl.a. Amsterdam, Stockholm, London, Berlin og København på CV'et.
Læs mere om kunstneren på: www.emiliabergmark.com

Kunsthal vARTe, Smedegade 35, Varde

(Fri entré)

 
Tilføj/fjern arrangementet til din huskeseddel Skriv en kommentar til arrangementet Find stedet på kortet
 Forrige side  Næste side