ARRANGEMENTER, KONCERTER, UDSTILLINGER, GUIDEDE TURE

... find det hele i Sydvestjyllands kalender.

Vadehavsområdet - fra Tønder i syd til Nymindegab i nord - er rigt på begivenheder og guidede ture, hvor natur og historie ofte indgår som en del af en inspirerende scenografi.

Få oplevelser og sanseindtryk overalt, fra Nordens ældste by, 1300 år gamle Ribe, til scenerier langs Vestkysten.

I kalenderen finder du forslag til en række arrangementer og ture inden for musik, kultur, natur, kunsthåndværk, idræts- og handelsbegivenheder, som er et besøg værd, hvis de passer ind i din ferie i Sydvestjylland.

F.eks. er alle områdets store byer fulde af spændende juleoplevelser hele december måned.

Kommende arrangementer i Sydvestjylland

   
Vælg en periode hvor du ønsker at se arrangementer.
Du kan afgrænse søgningen på én eller flere genrer, eller søge fritekst efter bestemte arrangementer.
Hvor:
Fra:
Til:
Genrer (sæt kryds):
Koncerter Udstillinger Børn
Festival og events Sport Film
Kirker & klassisk Natur Diverse
Søg efter arrangementer:

Anden Bringer Ud

   
Anden Bringer Ud.
Tor. d. 21. februar 2019 , kl. 19. 

Klassisk stand - up med Anders Matthesen - lige til døren. Anders Matthesen er atter klar til at drage på landevejen, for at lave det han elsker allermest: klassisk stand - up.
Efter et veloverstået kæmpe jubilæumsshow er Anders Anden Matthesen nu klar til at vende tilbage til klassisk stand up. på landets lokale scener. Allerede fra Januar 2019 drager han afsted med en åndssvagt sjov pulje af stand - up udviklet. gennem de sidste par år, der endnu ikke har været brugt i et af hans mange shows. Der bliver tale om stand - up i ordets. reneste forstand - Anden og en mikrofon - uden dikkedarer. De sidste 9 år har Matthesen ikke været hele Danmark rundt, men kun besøgt udvalgte byer med sine store onemanshows. En massiv efterspørgsel har nu fået ham til at starte tour - bussen op og køre fra by til by, med lå rklaskende sjov stand - up, som vi kender det bedst fra hans side. "De sidste mange gange jeg har været aktuel med et show, har det haft en størrelse, der har begrænset det til kun at kunne spille i meget få, større byer. Denne gang beder jeg ikke folk komme til mig - der møder jeg dem, hvor de er, på de lokale spillesteder i hele Danmark, store og små. Jeg glæder mig helt vildt - både til at være ude blandt folk igen men også til at vende tilbage til klassisk stand up uden et manuskript. Det bliver nogle aft ener hvor alt kan ske, og hvor materialet kan tage den drejning det vil. Det er der der virkelig kan opstå magi mellem publikum og mig. Modsat de tidligere onemanshows vil disse fremtidige stand - up aftener med Anden formentlig ændre sig fra aften til aft en i indhold og stil og have karakter af at 'møde folk hvor de er'. Så der bliver god grund til at fange ham en eller flere gang en undervejs på turnéen

Tobakken, Gasværksgade 2, Esbjerg

(Entré: 395 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet

 
Tilføj/fjern arrangementet til din huskeseddel Skriv en kommentar til arrangementet Find stedet på kortet
 Forrige side  Næste side