fbpx

Hvad sker der i Destination Sjælland netop nu

Der er lige nu 1 events i Destination Sjælland

Smuttur i vinmark og vineri
Gastronomi Kalundborg kommune

Smuttur i vinmark og vineri

Den korte rundvisning på vingården Turen starter i vinmarkerne hvor vi går ned og står midt imellem rækkerne og ser på den...

Den mageløse
udsigt over Storebælt
Turen går ned over de sydvendte skråninger igennem vinmarken, og videre op på de fredede volde der ligger ned mod Kalundborg fjord, her bliver der tid til at stoppe og få vejret, medens vi nyder den fantastiske udsigt over Storebælt mod Fyn. Voldene er et fantastisk syn, når alt står i fuldt flor med mange små og sjældne fredede blomster og urter.

Tilbage på vingården fortsætter turen ind i vineriet. Her bliver I ført dybere ind i de facinerende metoder, vi bruger, når vi gærer mosten til vores præmierede RÖS vine i de store gæringstanke, smager, analyserer i laboratoriet og korrigerer vinen til perfektion før den endelig lagres.

Ikke alt ender som vin,
en del bliver til spiritus
Turens næstsidste punkt er vores destilleri, der i sandhed er en historie for sig. Her fra dette fantastisk smukke kobberapparat, kommer de ædle dråber vi alle kender så godt, men hvordan bliver de egentlig skabt?

Vi slutter smutturen af med et glas velfortjent kølig RÖS vin. Det betyder meget for os at vinen smages og opleves og det er gerne her at alle spørgsmålene kommer frem.

Turen slutter kl. 12 og vi anbefaler at nyde frokosten i Café Dyrehøj.

Dato Onsdag den 1. juli 2020, kl. 11.
Pris Entré: 95 kr
Arrangør Dyrehøj Vingård
Sted Dyrehøj Vingård, Røsnæsvej 254, Kalundborg