fbpx
icon calendar

Hvad sker der i Destination Sjælland netop nu

Der er lige nu 1 events i Destination Sjælland

Cirkusland m. Sigurd Barrett
Anden forestilling Slagelse kommune

Cirkusland m. Sigurd Barrett

Cirkusland i Slagelse i efterårsferien fra den 10. 18. oktober 2020, kl. 10-17. Vores gæsters tryghed ligger os meget på sinde...

Cirkusland er familiehygge, nærvær trylleri. Lad børnene brænde krudtet af i legelandet, prøv de helt nye tivoli-forlystelser, hils på dyrene, se cirkus meget mere.

Bubber en ny gæstestjerne hver dag
Oplev det nye show 'Bubber & Vennerne' hver dag kl. 16 i efterårsferien. I showet får Bubber hver dag besøg af en ny gæst, som inviterer alle i Cirkusland til familiekoncert. I løbet af efterårsferien kan du synge med Sigurd Barrett, Mek Pek, HipSomHap, Silja fra Ramasjang, Mika Tobias, Kalles World Tour, MGP-stjerner hele Danmarks Vera.

Nye aktiviteter i Cirkusland i efterårsferien
Aldrig før har Cirkusland haft så mange forlystelser shows. Prøv de nye karruseller, spring på trampolinerne se det imponerende trylleshow - der bliver noget at tale om bagefter!

Hele dagen har så I mulighed for at gå på opdagelse i Cirkusland komme tæt på de dejlige dyr i staldene ved dyretræningen. Besøg cirkusmuseet der oser af nostalgi deltag i dagens skattejagt, hvor I kan vinde præmier.

Alle aktiviteter shows er gratis, når entréen til Cirkusland er betalt. Det er ydermere muligt at købe mad drikke i Cirkuslands bistro, der byder på en ny 'Dagens Ret' hver dag.

Cirkusland har åbent hver dag i efterårsferien fra kl. 10-17 i perioden 10. - 18. oktober. Husk udendørstøj da de store forlystelser er udendørs.

Cirkusland - Årslevvej 6 - 4200 Slagelse. Telefon : 20281899.

Dato Lørdag den 10. til søndag den 18. oktober 2020, kl. 10 & 16.
Pris Entré
Arrangør Cirkusland
Sted Cirkusland, Årslevvej 6, Slagelse