Kunne ikke hente 'http://www.vollsmose.dk/Unge%20og%20Uddannelse/Det%20sker/kultunaut' indenfor 15 sek.

Rådgivning og integration.

Tor. d. 5. juli 2018 til tor. d. 31. december 2020, kl. 12-15 Mandag-Onsdag, 11-17 tor. Camp U

Den Frie Rådgivning er en frivillig social forening. Vores vision er et samfund af forskellige mennesker med lige muligheder. Arrangeret af Den Frie Rådgivning (DFR).Med visionen for øje er vores mission at rådgive alle, der oplever et behov for rådgivning og bidrage til at opbygge deres ressourcer og handlemuligheder.

Mange af vores brugere har et lille netværk og mangler eksempelvis sproglig kompetencer til på egen hånd at løse hverdagsrelaterede problemstillinger. Problemstillinger, der hurtig kan vokser sig uoverskuelige, hvis man ikke reagerer på dem. Vores ønske er, at brugerne ved at få hjælp, får frigjort ressourcer, som de kan bruge til i højere grad at tage ansvar for eget liv og deltage aktivt i samfundet.

Den Frie Rådgivning har tre aktiviteter: Åben rådgivning, Privatøkonomisk oprydning (PROP) og Cykelskole for Kvinder

Åben rådgivning: Her kan du komme ind fra gaden og få hjælp af en frivillig rådgiver til forståelse af breve, udfyldelse af ansøgninger, kontakt til offentlige eller private instanser og lign.

Privatøkonomisk oprydning: Her tilbydes brugeren et forløb på 6 måneder, hvor 1-2 frivillige i samarbejde med brugeren har fokus på brugens økonomi. Kontakt Solveig Meier-Nielsen, hvis du er interesseret i et forløb tlf: 5151 0772 eller mail: somei@dfr-odense.com

Cykelskolen for kvinder, er et 10 ugers forløb for kvinder, der gerne vil lære at cykle. Information om dette skriv til integration@dfr-odense.comForeningen er beliggende i Vollsmose, hvor aktiviteterne har hovedsæde. Desuden er der 2 satellitrådgivninger, hvoraf den ene satellit er etableret i samarbejde med Jobcenter Nordfyn og Integrationsnet. Den anden er vi at finde i Borgerservice på Skulkenborg.

Der er handicapvenlige adgangsforhold og handicaptoilet

Vi har cirka 65 frivillige, og mange af vores frivillige har minoritetsbaggrund. Vi kan tilbyde rådgivning på 18 forskellige sprog fordelt på ugens dage - blandt andet somalisk, arabisk, tyrkisk, urdu osv

(Fri entré)

Adresse: Camp U, Vollsmose Allé 20, Odense NØ

Kunne ikke hente 'http://www.vollsmose.dk/Unge%20og%20Uddannelse/Det%20sker/kultunaut' indenfor 15 sek.
Kunne ikke hente 'http://www.vollsmose.dk/Unge%20og%20Uddannelse/Det%20sker/kultunaut' indenfor 15 sek.