Forrygende dobbeltkoncert med Uffe Steen Trio og Vestbo Trio.

Tor. d. 30. marts 2017, kl. 19-22. Vollsmose Kulturhus

En aften med instrumentalmusik i særklasse! Veletablerede Uffe Steen Trio møder "den nye dreng i klassen" - Vestbo Trio - til en særlig aften, som med guitaren i centrum præsenterer to trioer fra øverste musikalske hylde.Uffe Steen Trio
Uffe Steen har base i Aarhus, hvorfra hans enestående musikalske evner har givet genlyd langt udenfor Danmarks grænser. En højt skattet musiker, som med indfølt guitarspil i international topklasse har begejstret publikum live og på en lang stribe indspilninger.

Som underviser på konservatoriet fik Uffe sat sin unge elev Michael Vestbo igang med at skrive musik, og et venskab blev knyttet. Et venskab, som nu munder ud i denne koncert.

Uffe Steen Trio byder på sprængfarlig bluesjazz serveret med stort overskud i et musikalsk univers, hvor alt kan ske. Trioen arbejder for tiden på et nyt album, der efter planen udkommer i 2017.

Uffe Steen Trio er:
Uffe Steen (guitar), Thomas Sejthen (bas) og Jesper Bo Knudsen (trommer).

Vestbo Trio
Vestbo Trio er det "nye" navn, som de senere år har markeret sig med deres karakteristiske bud på instrumentalmusik, som også er for folk, der normalt ikke lytter til denne genre.

Vestbo Trio disker op med fede grooves og bid i guitaren! Vestbo Trio formår at underholde og at række ud til publikum uden at synge et ord!

Bevæbnet med elguitar, kontrabas og trommer spiller Vestbo Trio noget så sjældent som instrumental musik, der rammer plet hos et bredt publikum. Trioen leverer at friskt pust af musikalsk coolness, hvor melodierne er skarpe, og groovet er tight. Det hér skal du simpelthen høre!

Mange vil kende Vestbo Trio fra deres koncerter i Hi-Fi Klubbens butikker samt fra trioens tre fuldlængde-udgivelser, der som noget særligt har høstet fine anmeldelser på tværs af hele det musikalske spektrum.

Glæd dig til at opleve en spændende trio, som inviterer publikum på tur i et musikalsk landskab, der ikke nødvendigvis kræver det store jazzkørekort. Og så skal det lige nævnes, at trioens alsidige trommeslager Eddi Jarl blandt andet også er fast medlem af Lars Lilholt Band.

Vestbo Trios seneste album - "While You Were Gone" - er resultatet af mødet mellem trioens instrumentale musik og rockproducer Lars Skjærbæk. Albummet blev udvalgt som Staff Pick på Bandcamp, og første oplag af albummet er revet væk.

Koncerten denne aften vil bestå af tre dele: Et sæt med hver trio samt en fælles afslutning på scenen.

Der er lagt op til en forrygende dobbeltkoncert med to toptunede trioer, der bare skal opleves.

Vestbo Trio er:
Michael Vestbo (guitar), Jesper Smalbro (bas) og
Eddi Jarl (trommer).

Koncerten er støttet af Odense Musikudvalg og Statens Kunstfond

(Entré: 120 kr. i forsalg på Kulturhusets hjemmeside; 160 kr. i døren.)

Adresse: Vollsmose Kulturhus, Vollsmose Allé 14, Odense NØ

Kulturhus
8 kvinders livsfortællinger:...

I udstillingen Livsfortællinger fortæller 8 skønne kvinder om kampe, sejre og mødet med den danske kultur - portrætteret i både lyd og billede

2. februar2. 2017 - 31. marts3. 2017
Kulturhus
Mal Posen

Kom og prøv kræfter med kreativitet

1. april4. 2017