Danmark Spiser Sammen.

Fre. d. 28. april 2017, kl. 18. Vollsmose Kulturhus

Kom til hyggelig fællesspisning i Vollsmose Kulturhus når "Danmark Spiser Sammen" igen løber af stablen. Vi skal snakke, hygge og spise - og det på tværs af generationer, kulturer og samfundslag.Jean Bernard, der er indehaver af butik Afrique på Vollsmose Torv, sammensætter aftenens menu. Det bliver et typisk, traditionelt måltid fra Elfenbenkysten - med specialiteter fra egen butik. Følg med her på siden for den endelige menu.

Vi får også besøg af den dygtige, professionelle kora-musiker Basiru Suso, der efter maden vil underholde med sit 21-strengede instrument og vestafrikanske hymner.

I tråd med fællesskabstanken bag "Danmark spiser sammen", er det muligt at give en hånd med i borddækningen, madlavningen og afrydningen. De, der hjælper til, spiser til en reduceret pris. Vi håber du vil være med.

Billetter:
Medhjælperbillet: 30 kr.
Almindelig billet: 60 kr.
Børnebillet (u/8 år): 30 kr.

Billetter købes på vores hjemmeside www.vollsmosekulturhus.dk

Du kan læse mere om "Danmark Spiser Sammen" og initiativtagerne fra "Folkebevægelsen mod Ensomhed" her: www.modensomhed.dk

(Entré: 30-60 kr.)

Adresse: Vollsmose Kulturhus, Vollsmose Allé 14, Odense NØ

Kulturhus
Flygtet fra krigen i Irak, fanget i...

Khohsnaw Nemaq fortæller om sin dagligdag i Irak, flugten fra krigen og til Danmark, hvor han er endt som fange på Kjærshovedgaard. Afviste...

6. maj5. 2017
Kulturhus
Håbet over hegnet - film og foredrag...

Journalist og forfatter Thomas Ubbesen har de seneste år fulgt flygtningestrømmen fra Mellemøsten til...

9. maj5. 2017