Smuk, sfærisk og lyrisk højkvalitetspop med ME AND MARIA.

Tor. d. 12. oktober 2017, kl. 20-22. Vollsmose Kulturhus

ME AND MARIA er en dansk duo, der består af Maria Anna Rosenberg (Vokal) og Johannes Pehrson (Bas/vokal). De har sammen skrevet, komponeret og arrangeret en række smukke sange, som giver plads til tilstedeværelse og eftertænksomhed.Duoens helt specielle lyd bevæger sig i den blide popgenre med et moderne strejf af country og lyrisk sang, og ME AND MARIAs usædvanlige sammensætning, kombineret med deres poetiske musikunivers og vedkommende tekster, er noget helt specielt, der absolut bør opleves "live."

Når ME AND MARIA spiller "live," hører man nemlig kun Maria Anna Rosenberg på sang og Johannes Pehrson på elbas og kor. ME AND MARIA har hverken noget backing track eller andre musikere med.

ME AND MARIA har siden offentliggørelsen af deres første single "Wintertime in My Heart" i januar 2016 opnået megen positiv omtale i flere medier.

I januar 2017 fik duoen udgivet deres første EP "The Beauty of Allowing All the Sad Songs," hvilket har øget opmærksomheden omkring dem yderligere.

Når ME AND MARIA går på scenen, kan man forvente en optræden af høj kvalitet, stort nærvær og en smuk, anderledes og helt unik lyd, der blandt andet har fyldt flere kirkerum.

Maria Anna Rosenberg er klassisk og rytmisk uddannet sangerinde. Hun har haft hovedroller og optrådt som en del af flere forskellige ensembler på diverse teatre og i koncertsale, både i Danmark og i Tyskland. Derudover har hun også optrådt som solist i mindre bands og i større musikalske koncertsammenhænge.

Johannes Pehrson er professionel bassist, sanger og sangskriver og har igennem mange år spillet koncerter i forskellige konstellationer i næsten alle genrer.

Der er lagt op til en ganske særlig, berigende musikoplevelse med dragende, smuk, sfærisk og lyrisk højkvalitetspop, man ikke kommer i nærheden af hver dag, når ME AND MARIA giver deres debut-koncert på Fyn i Vollsmose.

Koncerten er støttet af Odense Musikudvalg og Statens Kunstfond

(Entré: 60 kr. i forsalg på Kulturhusets hjemmeside; 80 kr. i døren)

Adresse: Vollsmose Kulturhus, Vollsmose Allé 14, Odense NØ

Kulturhus
Flygtningekvinder tager ordet

Hvordan er det at komme til Danmark som kvindelig flygtning? Det sætter vi spot på denne eftermiddag, når vi skal høre forskellige historier fra...

26. august8. 2017
Kulturhus
24 gode historier fra Vollsmose

Bogudgivelse: vær med til at fejre udgivelsen af 24 GODE historier fra Vollsmose! Da der i januar var...

29. august8. 2017