Trainman Blues med garvede musikere spiller unik musik.

Tor. d. 23. november 2017, kl. 20-22. Vollsmose Kulturhus

Trainman Blues er et nyt blues band, der har base i København. Orkesteret, der består af fire garvede musikere, har en helt unik lyd. Den er herligt skramlet men dog med mange forfinede lag.Trainman Blues blev dannet på initiativ af den alsidige sanger, sangskriver, pianist, producer og guitarist Richard Farrell og bassisten, produceren og sangskriveren Laust Nielsen. Sammen har de skrevet, produceret og indspillet sange gennem de seneste otte måneders tid, og planen er at udsende et debutalbum med Trainman Blues til november i år.

Richard Farrell har været musiker i mange år, og har spillet adskillige steder på kloden. Han stammer fra Dublin i Irland, er frontfigur i Trainman Blues, og har fundet sin musikalske identitet i bluesmusikken. Han ånder, drømmer om og synger "the blues, " der virkelig er gået ham i blodet. Richard Farrell og hans band favner vidt lydmæssigt, og Richard Farrell synger fra hjertet med pondus og spiller "finger style" på sin halvakustiske guitar.

Foruden Richard Farrell på sang og guitar består Trainman Blues af følgende musikere:

Guitaristen Ronni Boysen er en velkendt og yderst respekteret guitarist, der altid er en sand fornøjelse at opleve på en scene. Ronni Boysen har spillet med flere af de største internationale blues-navne. For eksempel er han fast guitarist for legendariske blues-kunstnere som Mud Morganfield (søn af selveste Muddy Waters), James Harman og Lazy Lester, når de turnerer i Europa. I 2013 blev Ronni Boysen kåret som Årets Danske Blues Navn, og han har også spillet med stort set alle prominente danske blues-folk som Peter Nande, Copenhagen Slim og Big Creek Slim. Desuden kan han for eksempel høres med svenske Kokomo Kings.

På trommer finder man Thomas Crawfurd, der har sine musikalske rødder i jazz- og bluesmusikken. I blues-sammenhæng er han nok mest kendt for sit mangeårige medlemskab af The Fried Okra Band. Desuden har han spillet med internationalt kendte blues-folk som Jimmy Burns og Gene Taylor med flere. Hans roots-blues stil, lydhørhed og fortolkningsevne er en fornem kombination, som kun få trommeslagere mestrer, og er en vital del af den "live" lyd, Trainman Blues står for.

Sidst, men ikke mindst, er der bassisten Laust "Krudtmejer" Nielsen. Laust Nielsen har backet masser af danske og udenlandske blues-kunstnere gennem flere år. Danske navne, han har spillet med, tæller blandt andet Kenn Lending Blues Band, og udenlandske ditto omfatter blues-stjerner som John Primer, Gene Taylor og Jimmy Burns. Laust Nielsens inspirationskilder tæller for eksempel gamle country blues-kunstnere som Big Bill Broonzy, Leadbelly og Missippippi Hill Country Blues-folk som R.L. Burnside.

Der er lagt op til en spændende aften i bluesmusikkens tegn med unikke Trainman Blues, der med denne koncert får deres debut på Fyn.

Koncerten er støttet af Odense Musikudvalg og Statens Kunstfond

(Entré: 60 kr. i forsalg på Kulturhusets hjemmeside; 80 kr. i døren.)

Adresse: Vollsmose Kulturhus, Vollsmose Allé 14, Odense NØ

Kulturhus
Pernille Højmark

ALKOHOLENS VEJE OG VILDVEJE - et sorgmuntert foredrag med indlagte viser. Med udgangspunkt i Pernilles egne erfaringer, dels som barn af en...

25. oktober10. 2017
Kulturhus
Den lille prins

En lille pige bor i en meget voksen og grå verden. Men en dag møder hun sin excentriske nabo, Piloten, der...

7. november11. 2017