Pernille Højmark.

Ons. d. 25. oktober 2017, kl. 19-20.30. Vollsmose Kulturhus

ALKOHOLENS VEJE OG VILDVEJE - et sorgmuntert foredrag med indlagte viser. Med udgangspunkt i Pernilles egne erfaringer, dels som barn af en alkoholiker, og selv ramt af sygdommen, er der lagt op til gråd, latter, sang og forhåbentlig en åbenhjertig debat.  • Alkohol er en meget stor del af vores kultur, og når ølhunden glammer, så skal vi have øl! Det er også en genetisk bestemt sygdom, som 3000 mennesker dør af hvert år. Derudover koster alkoholisme samfundet ca. 3 milliarder om året. Minnesota, som stadigvæk er den mest anerkendte behandlingsform, har ifølge de seneste amerikanske undersøgelser en reel helbredelses effekt på ca. 10%.
  • Der er med andre ord nok at snakke om, men nemt er det ikke, for emnet er stadig tabuiseret, og fyldt med skam og skyldfølelser. Bare det at få anerkendt at alkoholisme som værende en sygdom er svært.
  • For Pernille at se, er der tre måder, hvorpå man kan leve med en livstruende sygdom. Man kan blive 100% helbredt, man kan lære at leve med den, eller man kan dø af den. Og det handler i bund og grund om ens inderste livsvilje.

(Entré: 75,- https://www.place2book.com/da/4568/list/EM1535)

Adresse: Vollsmose Kulturhus, Vollsmose Allé 14, Odense NØ

Kulturhus
Odense Symfoniorkester: Musiske...

Musiske rejser - mad og musik. Dato: 09. november 2017 kl. 17.30. Dørene åbnes kl. 17.00. Musiske Rejsers kammerensemble besøger Vollsmose, og seks...

9. november11. 2017
Kulturhus
Den lille prins

En lille pige bor i en meget voksen og grå verden. Men en dag møder hun sin excentriske nabo, Piloten, der...

7. november11. 2017