Gå til sidens indhold

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code
 

Kalender

I samarbejde med www.kultunaut.dk

Winterreise


Schuberts "Winterreise" er et af de absolutte hovedværker. Det skildrer en eksistentiel rejse gennem kærlighed og skønhed, smerte og død og med det kolde vinterlandskab som baggrund. Fremført af Jens Krogsgaard, tenor og Berit Tange Johansen, klaver Arrangeret af Sangselskabet Aarhus.

Jens Krogsgaard

Jens Krogsgaard, tenor, instruktør og kunstnerisk leder af OPERA:S, har siden sin debut i 1996 markeret sig som en markant sanger i sin generation. Særkendet er det stærke og autentiske karakterportræt i tæt sammenspil mellem de vokale og dramatiske udfoldelser. I 2016 debuterede Jens Krogsgaard desuden som instruktør på Århus Sommeropera med operaen Lænker af Svend Hvidtfelt Nielsen. På CD kan Jens Krogsgaard høres med Schumanns Dichterliebe med pianist Ulrich Stærk, sange af Rued Langgaard med pianist Jan Ole Christiansen og Rued Langgaards Sinfonia Interna med Århus Symfoniorkester.

Berit Johansen Tange

Berit Johansen Tange er en pianist med stor spændvidde og en erfaren og efterspurgt akkompagnatør og kammermusiker inden for det klassiske repertoire. Siden 2002 har hun været ansat som akkompagnatør og repetitør på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium. Som solist har Berit Johansen Tange arbejdet intenst med Rued Langgaards klavermusik og er i den forbindelse fast koncertgiver ved den årlige Rued Langgaard-festival i Ribe. Berit Johansen Tange har flere CD-udgivelser bag sig og høstet stor ros for sine tre udgivelser med soloklaverværker af Langgaard, den ene indbragte hende nomineringen til årets P2-pris


Søn. 28/1 kl. 15
Entré: 100 kr

Sted: Aarhus Musikskole, Vester Allé 3