Gå til sidens indhold

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code
 

Kalender

I samarbejde med www.kultunaut.dk

Omkring Schubert


Foruden værker af Schubert selv skal vi ved denne koncert høre værker af Beethoven (1770-1827) og Schumann (1810-1856), der periodemæssigt omkransede Schubert. Fremføres af Estrid Molt Ipsen, Lone Karlsson, Erik Bekker Hansenog Ellen Refstrup Arrangeret af Sangselskabet Aarhus.

Estrid Molt Ipsen

Estrid Molt Ipsen er uddannet ved Det Jyske Musikkonservatorium hos operasanger og adjunkt Bodil Øland og debuterede fra solistklassen i 2012. Estrid er aktiv i det professionelle musikliv og har optrådt som solist i mange forskellige sammenhænge fra opera og operette, kirkemusik og Lieder til cabaret og ny elektronisk musik. Estrid Molt Ipsen har siden 2011 været ansat i Den Jyske Operas kor.

Lone Karlsson

Lone Karlsson er uddannet som pianist på Det Jyske Musikkonservatorium hos professor Georg Vasarhelyi og hos Erik Werba i Wien. Derefter blev hun ansat på konservatoriet som repetitør og akkompagnatør. Sideløbende var hun ansat som klaverlærer på Aarhus Universitet og som repetitør på Vestjysk Musikkonservatorium. Lone Karlsson har optrådt som akkompagnatør, repetitør, kammermusiker og orkesterpianist ved adskillige koncerter i ind- og udland. De seneste 8 år har hun været ansat på Den Jyske Opera.

Erik Bekker Hansen

Uddannet på Nordjysk Musikkonservatorium. Erik Bekker Hansen har siden 2003 arbejdet på Den Jyske Opera og har med stor succes haft solistiske opgaver ved korkoncerter og i sceniske produktioner. Sammen med pianisten Ellen Refstrup har han i 2012 uropført 3 sangcyklusser af Ib Nørholm skrevet til duoen. De to har desuden udgivet to CD'er: "Ingen Blomst i Verdens Lande" (2010) med dansk romantisk musik af Heise, Kuhlau, Barnekow og Bechgaard og "Sange og duetter af Henrik Rung og Frederik Rung" (2014).

Ellen Refstrup

Uddannet på henholdsvis Det Jyske Musikkonservatorium og Det Kgl. Danske Musikkonservatorium. Debuterede i 1992 fra solistklassen med speciale i akkompagnement og kammermusik efter studier hos Tove Lønskov og Friedrich Gürtler. Allerede før sin debut blev hun ansat som akkompagnatør på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium. Ellen Refstrup indgår og optræder i mange forskellige sammenhænge inden for både kammermusik- og liederrepertoiretSøn. 8/4 kl. 15
Entré: 100 kr

Sted: Aarhus Musikskole, Vester Allé 3