Gå til sidens indhold

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code
 

Kalender

I samarbejde med www.kultunaut.dk

Billeder af Mignon


Schuberts Mignon-sange vil på koncerten blive sat sammen med bl.a. Robert Schumanns (1810-1856) og Hugo Wolfs (1860-1903) fortolkninger af Goethes unge pigeskikkelse. Fremføres af Lise Bech Bendix, Britt Grønnebæk, Kirsten Grønfeldt og Rima Chacaturian Arrangeret af Sangselskabet Aarhus.

Lise Bech Bendix

Lise Bech Bendix er uddannet ved Det Jyske Musikkonservatorium og Det Kgl. Danske Musikkonservatorium. Hun udmærkede sig allerede i sin tidlige studietid med en finaleplads i Yamahas internationale sangkonkurrences dansk/norske del. Siden har hun været solist i mange oratoriekoncerter rundt i Danmark og medvirket som solist i flere forestillinger og koncerter bl.a. på Den Jyske Opera og Den Fynske Opera. Lise Bech Bendix er fastansat i DR Koncertkoret og desuden tilknyttet DR VokalEnsemblet.

Britt Grønnebæk

Britt Krogh Grønnebæk er født i 1979 og uddannet pianist hos docent på DKDM, Amalie Malling, og fra konservatoriet i Tromsø. I 2010 blev hun optaget på solistklassen på Syddansk Musikkonservatorium og blev samtidig ansat som akkompagnatør for sangfaggruppen samme sted, hvor hun stadig virker. Udover sit arbejde som freelance pianist og underviser er Britt Grønnebæk en eftertragtet akkompagnatør og er bl.a. tilknyttet Den Fynske Opera og Odense Symfoniorkester.

Kirsten Grønfeldt

Den dansk-canadiske lyriske sopran Kirsten Grønfeldt er uddannet ved Det Kgl. Danske Musikkonservatorium i 2014 og fra solistklassen ved Det Jyske Musikkonservatorium i 2016. Hun har vundet Bel Canto Institute's performance award i Firenze i 2013 og optrådt som solist ved koncerter med bl.a. Den Fynske Opera, Copenhagen Opera Festival, Det Danske Sangselskab, HOME Opera og DUEN. Hendes operaroller indbefatter Fiordiligi i Mozarts Cosi fan tutte, Pamina i Tryllefløjten, Liesgen i Bachs Kaffe Kantaten og Nachbarin i verdenspremieren på Bent Lorentzens Der Steppenwolf. Ved siden af sit solistiske arbejde har hun blandt andet sunget ved Den Jyske Operas Kor og er fastansat DR KoncertKoret.

Rima Chacaturian

Armensk-litauisk pianist, uddannet fra solistklassen på Lithuanian Music and Theatre Academy hos professor Veronika Vitaite. Hun har desuden studeret et år på Hochschule für Musik und Theater i Hannover hos professor Beatrice Berthold og i solistklassen på Det Jyske Musikkonservatorium hos Søren Rastogi og Martin Qvist Hansen. Rima Chacaturian har været finalist i flere internationale klaverkonkurrencer og vundet førsteprisen ved Nordic Piano Competition i Malmø (2008) og The Music of the Century i Vilnius (2014). Rima Chacaturian har bred international erfaring, både i kammermusikalske sammenhænge og som solist


Søn. 6/5 kl. 15
Entré: 100 kr

Sted: Aarhus Musikskole, Vester Allé 3