Kunne ikke hente 'http://www.aarhus.dk/da/omkommunen/omhjemmesiden/Kultunaut2.aspx' indenfor 15 sek.
Kunne ikke hente 'http://www.aarhus.dk/da/omkommunen/omhjemmesiden/Kultunaut2.aspx' indenfor 15 sek.

Kalender

I samarbejde med www.kultunaut.dk

Ridehuset Swinger - Scandinavian Big Band Nights


Se hjemmeside For 28. år i træk åbner Aarhus Jazz Orchestra op for en af de helt store arrangementer under Aarhus Jazz Festival, nemlig Ridehuset Swinger. Her kan man høre jazzmusik hele dagen og slutte aftenen af med Aarhus Jazz Orchestra populære aftenkoncerter

Ridehuset Swinger er af anmelderne blevet kaldt Aarhus Jazz Festivals epicenter. Og med god grund. Hver dag kan man opleve spændende jazzmusik af spirende og profilerede jazzartister på både den danske og internationale jazzscene. Og hver aften åbner Aarhus Jazz Orchestra dørene til orkestrets populære aftenkoncerter, der i år har titlen "Scandinavian Big Band Nights" med den svenske Mimi Terris og Danmarks egen Mads Mathias som solister.

De sidste par år har Aarhus Jazz Orchestra dyrket den eksotiske verdensmusik til Ridehuset Swinger. Både dagsprogram og i særdeleshed aftenkoncerterne har fusioneret bigbandjazz med flamenco, brasiliansk og sydafrikansk musik. I år vender bigbandet tilbage til rødderne med et musikalsk heldagsprogram, der dyrker den skandinaviske jazzarv og nerve.

Ikke mindst er der madmarked på Officerspladsen med lækre boder og delikate drikkevarer, og så kan man som noget nyt starte sin jazzdag med at tage til Jazz Talk om nordisk jazz med nogle af de førende nordiske jazzartister som Morten Lund og Christian Vuust.

Heldagsprogrammet kan findes på Aarhus Jazz Orchestras hjemmeside


Ons. 18/7 - lør. 21/7 kl. 12
Fri entré

Sted: Ridehuset, Vester Allé 1