MENU
I samarbejde med kultunaut.dk og Lejre Kommune
FIND ARRANGEMENT
VÆLG KATEGORI
Musik Teater
Udstilling Natur
Film Idræt
Foredrag Børn
Andet
VÆLG PERIODE
Dag
Uge
Måned
Udstillingssteder og gallerier

Atelier Henochba
Kvandrupvej 10, Skov-Hastrup
4330 Hvalsø
www.henochba.dk

Atelier Henochba er et atelier og galleri, hvor der er forskellige udstillinger og arrangementer. Her har billedkunstneren Helge Nordstrøm og kunsthåndværkeren Christella Bamford atelier.

Charlotte Hjelholt
Kattingevej 27, Kattinge
4000 Roskilde
www.charlottehjelholt.dk

Charlotte Hjelholt arbejder med maleri, væverier og undervisning. Hun har ingen faste åbningstider, men galleriet kan besøges efter aftale.

Galleri Joern
Mosesvinget 9, Særløse
4330 Hvalsø
www.joern.dk

Galleri Joern er billedhugger Jørn Hansens eget galleri, hvor hans værker kan ses efter aftale.

Galleri Gl. Lejre
Orehøjvej 1a
4320 Lejre
www.galleri-gl-lejre.dk

Galleri Gl. Lejre er blandt Danmarks førende gallerier og medlem af Dansk Galleri Sammenslutning. Siden åbningen i 1988 har Galleri Gl. Lejre udstillet moderne dansk og international kunst – altid i tæt samarbejde med kunstnerne selv. I dag har galleriet en udsøgt stab af anerkendte kunstnere tilknyttet, og det har ca. seks forskellige udstillinger om året.

Gunhilds Galleri
Hornsherredvej 463
4070 Kirke Hyllinge
www.gunhilds-galleri.dk

Gunhilds Galleri er et privat galleri, hvor billedkunstneren Gunhild Rasmussen og multikunstneren Rikke Thomassen udstiller deres værker. Gunhild Rasmussen arbejder blandt andet med samværet med gode og glade mennesker, naturoplevelser og fysisk udfoldelse i sine billeder, mens Rikke Thomassen blandt andet udstiller keramik og porcelænsarbejder i galleriet.

Netgalleri.dk
Allerslevkloster
Munkedammen 34
4320 Lejre
www.netgalleri.dk

Netgalleri.dk er et landsdækkende galleri med adresse på nettet. Kapellet på Allerslevkloster er et af galleriets faste udstillingssteder. Her har Netgalleri.dk årligt fire-seks udstillinger. Efter aftale fremviser Netgalleri.dk kunstværker på blandt andet hjemadressen i Lejre.

Osted Kunst og Kulturhus
Byvejen 5, Osted
4320 Lejre
www.bricksite.com/ostedkunstogkulturhus

Osted Kunst og Kulturhus er et lille kunstnerværksted med åbent galleri, som er indrettet i en tidligere blomsterbutik. Fire kunstnere har deres daglige gang i Osted Kunst og Kulturhus, og de arbejder primært med akrylmalerier. De udstiller løbende deres egne værker, og et par gange om året har de udstillinger med andre kunstnere.

Stalke Galleri
Englerupvej 62, Kirke Sonnerup
4060 Kirke Såby
www.stalke.dk

Stalke Galleri er et over 250 m2 stort udstillingssted for moderne kunst og samtidskunst. Galleriet har årligt to-fire udstillinger med danske og udenlandske kunstnere. Til galleriet hører også en stor privat samling med moderne kunst fra 1960'erne og frem til i dag. Samlingen udstilles under forskellige temaer.

Trædrejeren i Gevninge
Abbetvedvej 3, Gevninge
4000 Roskilde
Tlf: 46 40 19 19

Joe Pearson er trædrejer med eget værksted og galleri, som kan beses efter aftale.
Alle værker er fremstillet af danske træsorter hentet fra de lokale godser Ledreborg, Selsø, Lindholm samt de Nordsjællandske slotshaver og parker.

Kalenderen er lavet i samarbejde med Kultunaut.dk

Admin