Fundraisere m.m.

Vi har samlet en liste over forskellige fundraisere og andre aktører indenfor området, hvor de hver skriver nogle linier om deres specialer. De har alle bidraget til Fundraisingguiden eller vil gøre det i fremtiden.

billede af Kjeld Roesgaard 

Kjeld Roesgaard tilbyder bl.a. fundraising, kurser og foredrag.

Han har over 10 års erfaring med fundraising i kulturbranchen og har et godt overblik over hvilke støttemuligheder der findes. Han tilbyder desuden "Hjælp til selvhjælp", hvor du får feedback og råd til at optimere din ansøgning. Se mere her: kulturprojekt.dk 

Kontakt: 6081 4056 - kulturprojekt.dk@gmail.com

 Billede af Rasmus

Rasmus Elbæk Rysgaard er ejer af firmaet Vostok, som bl.a. tilbyder assistance til fundraising, projektudvikling og kommunikation - for Vostok hænger disse tre "ledestjerner" uløseligt sammen.

Vostok arbejder med et bredt felt af fundraising- og projektopgaver med kreativitet, viden og vedholdenhed som de bærende elementer. Rasmus underviser desuden i fundraising. Se mere her: vostok.dk

Kontakt: 6130 5677 - rasmus@vostok.dk

 PW

Pernille Wahlgren arbejder som projektudvikler hos Kvorning design & kommunikation og har i over 12 år arbejdet med at udvikle, opstarte og afholde kulturelle projekter. 

Kvorning design & kommunikation interesserer sig for fundraising og sponsorater for at kunne hjælpe deres kunder til at få mere held med de projekt- og skitseprojekter Kvorning udarbejder for dem.

Se mere på kvorning.dk