Se special-version af KultuNaut til din telefon - klik her


 
www.KultuNaut.dk - den elektroniske kulturguide
Nyheder

 
Børn
Cirkelines fødselsdag
 
Musik
Rising Festival i Nexø
COPENHELL spilleplan
 
Teater
Dæmoner
 
Film
Stumfilmskoncert
Deadpool 2
Charmøren
 
Diverse
Jubilæumsparade i Tivoli
Oplev rovfugle tæt på

Find gamle nyheder:
Rising Festival i Nexø

kilde: KultuNaut
Ons. 9. maj 2018

Et nyt indslag i det danske festivallandskab er bornholmske Rising Festival, som løber af stablen den 2. og 3. juni. Festivalen, der afvikles i Galleri Benmel på Nexø havn, præsenterer et program, som tæller både lokale mindre navne samt mere synlige bands på den nationale scene. (På foto: Baby In Vain)

Blandt de mere profilerede acts finder man den hårdtslående rocktrio Baby In Vain, der ankommer direkte til Bornholm fra deres Europa tour. Baby In Vain, der trods deres unge alder har spillet en del år, albumdebuterede i 2017 med More Nothing, som høstede flotte anmeldelser.

Andre navne på plakaten er De Underjordiske og black seagull. Førstnævnte gør sig indenfor dansksproget rock med psykedeliske tendenser. Bandet, der for alvor gjorde opmærksom på sig selv med debutalbummet Ind I Flammerne fra 2015, har med et utal af koncerter fået opbygget sig et solidt live-renommé. (På foto: De Underjordiske. Kred. Jonas Bang)

black seagull albumdebuterede - efter at have udgivet et par EP'er - i foråret 2017 med distant lullabies. Deres musik, som er både mørkt tonet og melodiøs, er strikket sammen af elementer fra akustisk baseret folkrock, americana og mere klassisk rock. black seagull er et fremragende live-band, hvilket de ikke mindst har bevist på en række scener i Danmark over det sidste halve år.

De lokale navne tæller syrerockerne fra Støvsind. Det fire mand høje band rumsterer jævnligt på øen og burde nok vække genklang hos en del koncertgængere på Bornholm. Derudover leveres der blandt andet rap af Keloim, singer/songwriter ved Karen og Esben, soulpop i form af Soul Trap og engelsk-inspireret rock af New Different. (På foto: Støvsind)

Koncerterne foregår indendørs i Galleri Benmel på Nexø Havn, som er et stort og rustikt, gammelt pakhus.

Mere information om program, spilletider, billetsalg etc.

 

Kontakt - Annoncer - Rettelser - Udskriv siden
© 2011 KultuNaut.dk - Email: kultunaut@kultunaut.dk


 
 
Dansk version Svensk version Engelsk version Tysk version
Find arrangementer
Søg efter specielle emner og interesser
Litteratur
Spejder
Rollespil
Sundhed
Skak
Gratis
Historiefortælling
Hunde
Iværksætter
Aftenskolekurser
Folkedans/spillem.
Rootszone
Elektronisk/Club/DJ
Viking/middelalder
Strikning/vævning
Cykelture
Kirkemusik
Cirkus
Have/planter
Korsang
Flere kategorier
Film i biografen