Se special-version af KultuNaut til din telefon - klik her


 
www.KultuNaut.dk - den elektroniske kulturguide
Nyheder

 
Børn
Tang, torsk & tipi
Efterårsferie på Cirkusmuseet
Efterårsferie på Kunsten
 
Musik
Copenhagen Irish Festival
Mirja Klippel på turné
 
Udstilling
Vejret Rundt i Rundetaarn
 
Film
Vildheks
Venom
 
Diverse
NGO leder omfavner Danmark
Efterår på Falkonergården
Halloween i Tivoli

Find gamle nyheder:
NGO leder omfavner Danmark

kilde: KultuNaut
Ons. 10. okt. 2018

Brøndby Hallen danner 23. - 24. oktober rammen for den internationalt prisbelønnede humanitære og spirituelle leder Ammas første besøg i Danmark.

Den indiske spirituelle og visionære humanitære leder Mata Amritanandamayi - kendt over hele verden som Amma ('Moder') - besøger Danmark for at give alle, der ønsker det, en omfavnelse. Her vil hun lede et to-dages meditations- og fredsevent i Brøndby Hallen. Fra ind- og udland forventes tusindvis af besøgende, der alle vil få mulighed for at høre Amma og modtage den omfavnelse, som hun gennem årene har givet 38 millioner mennesker. Der er gratis adgang til eventet - og det er gratis at modtage Ammas omfavnelse.

Amma udtrykker sig i sang og med sig har hun 15-20 dygtige sangere og musikere, der spiller traditionel indisk spirituel musik. Der vil også være mulighed for meditation og at spise lækker indisk og vesterlandsk mad m.m.
Eventet arrangeres af et team af 700 frivillige hjælpere.

Det er Ammas budskab om og levende eksempel på kærlighed, der tiltrækker folk af alle nationaliteter, trosretninger og baggrunde. I år går hendes tur for første gang til København, samt 11 andre europæiske byer, hvor Amma forventes at omfavne mindst 150.000 europæere. Amma holder desuden tilsvarende events hvert år i de øvrige verdensdele.

Amma er globalt anerkendt og respekteret for sit humanitære arbejde i velgørenhedsorganisationen Embracing the World (ETW), der arbejder med en bred vifte af indsatsområder: miljøtiltag, katastrofehjælp, myndiggørelse af kvinder, uddannelse, forskning, lægehjælp m.m. Alt sammen udført på basis af frivillig arbejdskraft og finansieret af private donationer.

Som NGO-leder har Amma fået særlig rådgivende status i FN. Hun har selv vundet internationale anerkendelser for sit humanitære arbejde, herunder i 2002 Gandhi King Award for Non Violence, som tidligere er givet til bl.a. Kofi Annan og Nelson Mandela. I 2006 modtog Amma Interfaith Center of New Yorks James Parks Morton Interfaith Award, der tidligere er givet til Dalai Lama. I 2014 underskrev Amma sammen med Paven Faith Leaders' Universal Declaration Against Slavery (Vatican).

Læs mere og se fuldt program for begge dage

Andre links:
Facebook - Mød Amma i Brøndby Hallen
https://amma-danmark.dk
Embracing the world video

Documentary about Amma
https://www.facebook.com/
embracingtheworld/

 

Kontakt - Annoncer - Rettelser - Udskriv siden
© 2011 KultuNaut.dk - Email: kultunaut@kultunaut.dk


 
 
Dansk version Svensk version Engelsk version Tysk version
Find arrangementer
Søg efter specielle emner og interesser
Litteratur
Spejder
Rollespil
Sundhed
Skak
Gratis
Historiefortælling
Hunde
Iværksætter
Aftenskolekurser
Folkedans/spillem.
Rootszone
Elektronisk/Club/DJ
Viking/middelalder
Strikning/vævning
Cykelture
Kirkemusik
Cirkus
Have/planter
Korsang
Flere kategorier
Film i biografen