Mehr Nachrichten

 
Theater
Momo og tidstyvene

Alten Neuheiten finden:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Momo og tidstyvene
Sa 14. Okt. 2017
Quelle: KultuNaut

Ny familieopera på dansk efter den berømte børnebog af den tyske forfatter Michael Ende, der er iscenesat af Elisabeth Linton.

Tid er en finurlig størrelse. Og selvom den nogle gange kan synes lang, er der alligevel altid for lidt af den. Det er temaet i Momo og tidstyvene, der bygger på en af de mest elskede børnebøger af forfatteren Michael Ende, som også er berømt for Den Uendelige Historie.

En forunderlig pige dukker op i en stille landsby. Momo hedder hun, og hun er helt alene i verden. Byens folk opdager snart, at der er noget særligt ved Momo: Hun siger ikke meget, men når hun lytter, opstår der den skønneste musik, og alle, der er vrede eller kede af det, bliver glade og gode venner igen.

Snart begynder der at ske mærkelige ting i byen. Uhyggelige grå mænd dukker op, og samtidig får de voksne mere og mere travlt. Momo finder ud af, at De Grå Mænd stjæler menneskenes tid, og at hun er den eneste, der kan se dem. Hun beslutter sig for at tage kampen op og får hjælp fra en uventet ven.

Momo og tidstyvene synges på dansk med danske overtekster og kan nydes af alle fra 8 år.

Kan opleves hver søndag klokken 15 fra den 15. oktober til den den 10. december (undtagen den 12. november):

Operaen
Ekvipagemestervej 10
København K.

Billetter og mere information

Arrangeret af Det Kongelige Teater.