Mehr Nachrichten

 
Ausstellung
Jeg tænker tit på det

Alten Neuheiten finden:
Gammel nyhed fra KultuNauts arkiv
 
Jeg tænker tit på det
Mi 18. Okt. 2017
Quelle: KultuNaut

Gruppeudstilling, der kredser omkring det at være et menneske i mængden af mennesker, som kan opleves i galleri Boulevard156 på Østerbro. (Foto: Blå mandag - 12 dagbogsblade 2017 af Tomas Lagermand Lundme)

Udstillingen er kurateret af den erfarne Tomas Lagermand Lundme og er den tredje i det nye galleri. De otte udstillende kunstnere giver et bud på, hvordan kunsten kan bruges til at tackle ensomheden - eller i hvert tilfælde bearbejde den.

Tomas Lagermand Lundme udtaler: "Jeg tænker tit på det er en dynamisk gruppeudstilling, der på flere planer kredser om sårbarheden i det at være menneske. Helt alene. På trods af skemalagte familier og systematisk sociale sammenhænge er ensomheden fællesskabets skygge. Den går ikke væk blot fordi man synger i kor. Sammen med frygten og angsten udgør den vor tids skræmmende normalitet. Den kommer udefra ligeså vel som indefra. Kunsten kan skabe andre rum, hvor man kan bearbejde sin ensomhed og bruge den som en styrke, en fortælling, om det at være et menneske."

De deltagende kunstnere er Al Masson, Esben Weile Kjær, Maria Wæhrens, Mette Hannemann, Molly Haslund, Peter Brandt, Thomas Cato og Tomas Lagermand Lundme.

Jeg tænker tit på det kan ses i:

Boulevard156
Strandboulevarden 156
København Ø.
www.boulevard156.com

Fernisering den 18. oktober kl. 16-19. Herefter frem til 18. november.